Categorieën
Fashion Lifestyle Tips

Sociaal shoppen

Een vrouw heeft over het algemeen twee problemen: niks om aan te trekken en geen ruimte voor al haar kleding. Je hebt geen geschikte outfit voor dat leuke feestje terwijl je omkomt in de jurkjes, broeken en jasjes. Elke ochtend is het voor jou weer een hele opgave om uit je kledingkast een outfit te trekken, in jouw ogen zit er namelijk niks leuks tussen. Klinkt dit je bekend in de oren? Naast Marktplaats biedt Facebook nu de uitkomst voor dit probleem.

sociaalshoppen

Kleding kopen en verkopen via social media is ontzettend populair. Het bewijs? Een besloten Facebook groep, opgericht door een studente, met duizenden leden. 8623 om precies te zijn, en het aantal leden is still counting! De pagina ‘Kleding aangeboden / gezocht’ biedt ruimte om je ‘oude’ kleding te verkopen. Voorwaarde is wel dat de kleding niet versleten is. Denk aan mooie, hippe kledingstukken die je niet meer past of die toch een miskoop blijken te zijn. Op deze manier maak je er iemand blij mee, verdien je er iets aan en maak je ruimte in je kast. De pagina kan je ook helpen aan precies dat kledingstuk waar je naar op zoek bent. Doe een oproep, plaats een foto en wie weet heeft een van de leden het nog wel in haar kast hangen. Zo scoor je toch nog dat geweldige maar overal uitverkochte jasje of die schoenen voor een mooi prijsje.

Ligt er mooie vintage kleding in je kast te verstoffen? Bezoek dan eens de pagina Vintage marketplace. Hetzelfde concept bedoelt voor eigenzinnige items afkomstig uit de jaren 20 tot en met 80. Naast kleding mogen er op deze pagina ook voorwerpen worden aangeboden, zoals zo’n coole retro telefoon! Met 4262 leden is ook deze pagina erg populair.

Zo gebruik je social media dus eens op een heel andere manier!

Q: Wat vind jij, zou jij kleding (ver)kopen via Facebook? 

 

2 reacties op “Sociaal shoppen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.