Categorieën
Fashion Tips

Nederlandse Primark nummer 7

Tot groot verdriet van de Gelderlanders had hun provincie nog geen Primark. Ze moesten het hele land doorreizen om bij hun favoriete winkel te shoppen. Dat hadden ze er ongetwijfeld graag voor over. Toch is het wel heel aangenaam dat er gisteren eindelijk een Primark in Gelderland opende. De eerste Primark in Gelderland en de zevende in Nederland. Hoezee! Nog minimaal zeven te gaan als wij het voor het zeggen hadden.

Primark9

Geen opening van de Primark zonder een openingsfeestje. Met een uitgebreid ontbijt zoals we dat van Primark openingen gewend zijn. Daarvoor gaat de wekker vroeg, heel erg vroeg. Maar alles voor onze favo winkel! Serieus!

Primark3

De bekende lingerie die volgens kenners vergelijkbaar is met de peperdure exemplaren van Victoria’s Secret.

Primark4

Kwijl, kwijl. Hier waren we al om.

Primark5

De Primark tas waar iedere vrouw minimaal één kleur van heeft.

Primark2

(Dit zijn sokken btw.)

De aanwezige pers en bloggers kregen een sight seeing  tour door de nieuwste aanwinst van Nijmegen. Onze tour begon bij de heren. Niet interessant. De kinderafdeling. Nog minder interessant. Basics, oh yeah! Rokken, tassen, schoenen, het werd alleen maar beter.

Primark6

Drukte op de roltrap, want iedereen wilde na de tour natuurlijk weer zo snel mogelijk terug naar het begin van de vrouwenafdeling.

Primark7

Zomerkleding!

Primark8

Er hing weer een hele nieuwe lading statement kettingen.

Na de tour werden de aanwezigen losgelaten. We mochten in het wild door de Primark lopen nog voordat bezoekers toegang kregen. Een uur de tijd hadden we om te genieten van een rustige Primark, waar alles netjes opgevouwen op stapels lag en waar iedereen alle tijd van de wereld leek te hebben. Er was zoveel ruimte dat je met je armen wijd, rondjes kon draaien om je eigen as. Van zulke momenten moet je genieten, want zo zie je de Primark niet vaak. En dat was precies wat elke aanwezige deed: genieten.

Primark10

Zoals ieder ander kon ook onze Mariëlle zich na de tour geen minuut langer meer inhouden. Zij scoorde een Boyfriend jeans, een trui, een blouse, een zonnebril, een ketting, pareltjes van koraalkleurige schoenen en een koffer die ze echt al heel lang wilde. Dit ging natuurlijk wel íetsiepietsie over haar budget van €50,-. Maar ja, zo vaak komt ze niet bij de Primark, want Utrecht (haar stadje) heeft er nog geen. Winkelen bij de Primark en je budget overschrijden, we kunnen altijd wel een excuus verzinnen!

Q: Wat vind jij van Mariëlle’s nieuwe outfit?

4 reacties op “Nederlandse Primark nummer 7”

Die schoenen zijn echt prachtig!! Ik wou dat ik op hakken kon lopen…
Volgende week toch maar eens langs gaan in de hoop dat het wat rustiger is. Ben echt blij dat er eindelijk een Primark in Nijmegen is. Dan hoef ik niet meer met de trein en is de kans dat de tas scheurt voordat ik thuis ben ook iets kleiner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.