Categorieën
Fashion Inspiratie Trends

Shoe inspiration: Birkenstocks

Nederlanders houden over het algemeen van comfortabel, vooral op het gebied van kleding en schoenen. Zo nu en dan pakken wij dames nog wel eens uit met een paar torenhoge hakken om vervolgens de hele avond onze voeten te knellen. En maar op je tanden bijten en lief lachen, de volgende dag draag je gewoon weer je favo sneakers. Comfort staat dus hoog op het lijstje, maar helaas gaat dit niet altijd gepaard met de laatste trends. Toch zijn het deze zomer de platte sandalen waar tout modeland op rond huppelt. 

birkenstock1.2

De Birkenstock, een terugkomend verhaal. Dacht ik in eerste instantie die hij anno 2014 écht niet meer kon, wordt hij plotseling weer omarmd door menig modeliefhebber. Céline introduceerde vorig seizoen de Furkenstock en zette daarmee de platte sandaal weer helemaal op de kaart. Ineens waren het niet alleen meer de echte fans die deze schoenen droegen, ook op de catwalk waren ze favoriet. Tijd om je Birkenstocks tevoorschijn te toveren dus!

Dit is comfort met de hoofdletter C. Net als de trendy slip ons en sneakers mogen we dit seizoen niet klagen. Alsof de schoenencollecties speciaal voor Nederlanders zijn ontworpen. Verschillende modebloggers hebben de Birkenstock al omarmd. De  sandaal gaat goed gepaard met een clean look. Denk aan zwart en wit zonder al te veel poespas. Geen idee wat jij je bij deze trend moet voorstellen? We hebben weer wat fijne inspiratie voor je verzameld.

birkenstock3

birkenstock5

 

birkenstock4

Shop ze zelf! Comfort sandalen zwart – wit – Sacha (€34,95)

 

Q: Haal jij je Birkenstocks weer uit de kast deze zomer?

 

Beeld: Pinterest

Één reactie op “Shoe inspiration: Birkenstocks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.