Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

John Mayer vraagt Go Back To The Zoo

Onze vrienden van Go Back To The Zoo schoppen het steeds verder. Zal nu eindelijk tot ze doordringen wat heel Nederland al weet? Zullen ze nu eindelijk het gevoel hebben dat ze doorgebroken zijn nu opperheld John Mayer de band heeft gevraagd om in zijn voor programma te staan? Of hebben ze de lat nóg hoger liggen? Zullen zij pas vinden dat ze doorgebroken zijn wanneer John Mayer in hun voorprogramma staat?

john

John Mayer heeft smaak
Onlangs lieten we al weten dat we fan zijn van Go Back To The Zoo. We vroegen ze het hemd van het lijf in een interview over hoe ze hebben bereikt wat ze bereikt hebben. Zelf leken ze nog niet heel erg onder de indruk te zijn van hun prestaties. Als je echt ambitieus bent, schijn je voor je gevoel namelijk nooit doorgebroken te zijn en pies je nog steeds in je broek als je in de Alpha op Lowlands staat “tussen al die grote namen”.

Hoe hoog kan de lat nog?
Als ergens het maken van fouten gedoogd is, dan is het wel op Lowlands. Mensen komen daar vooral voor de gezelligheid en die gezelligheid is er nog steeds als je de verkeerde snaar aanslaat. Waarschijnlijk zijn er maar weinig mensen die dat horen. Als ze dat al spannend vinden, dan staat ze nu wel een hele grote uitdaging te wachten. John Mayer koos er namelijk zelf voor om Go Back To The Zoo te vragen om in zijn voorprogramma te staan. Ze hadden concurrentie van binnen en buitenland, maar John koos hen. Op vrijdag 20 juni staat John Mayer in de Ziggo Dome. Op dezelfde plek als waar vorig jaar een mega run was op zijn kaarten. Wie een kaartje heeft gescoord voor 20 juni krijgt Go Back To The Zoo er gratis bij. Hoewel… gratis, aan tickets voor het concert van John Mayer hangt een behoorlijke prijskaart.

Bron: 3FM
Beeld: Instagram

Één reactie op “John Mayer vraagt Go Back To The Zoo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.