Categorieën
Fashion Tips

Scoor die gratis jeans

Gratis jeans? Wie? Wat? Waar? Nou, het zou maar zo kunnen dat je op 10 oktober (de 10e van de 10e dus) om 10:00 uur precies, 10 minuten lang de tijd hebt om een gratis broek van Cheap Monday te scoren. Alleen is er één maar, die we kunnen voorkomen.

ch1

Dat is nog eens cheap
Fashion merk Cheap Monday bestaat 10 jaar. En dat is reden genoeg om een partijtje te geven. Dit doen ze in de vorm van een bedankje naar hun klanten met 10 pop-up stores in 10 verschillende landen op 10 oktober om stipt 10:00 uur. Op dat moment, vanaf dat tijdstip hebben bezoekers van de pop-up store slechts 10 minuten de tijd om een gratis jeans in ontvangst te nemen. Na die tien minuten sluit de pop-up store weer voorgoed. In totaal geven ze 10.000 (daar heb je de 10 weer) jeans weg.

Come to mama
Nu moeten we het nog voor elkaar zien te krijgen dat één van die pop-up stores in Amsterdam gelanceerd wordt. Want de landen waar dit gaat plaatsvinden zijn nog niet bekend. Daar kunnen we allemaal onze vinger in de pap stoppen, want wij mogen stemmen waar die pop-up store dan wel niet gaat openen. En natuurlijk stemmen we dan op Amsterdam. Ja toch?

Stem Amsterdam
Stemmen doe je zo: ja gaat naar X10.cheapmonday.com, je scrolt naar beneden en je klikt Amsterdam aan. Amsterdam komt al wel in aanmerking met een 8e plek, maar willen we 100% zekerheid dat de store naar onze hoofdstad komt, dan mogen we nog wel even vaart maken. Eigenlijk willen we natuurlijk Hong Kong van de eerste plek afstoten.

Kortste pop-up store
Hiermee is het merk niet alleen in een gulle bui, maar hebben ze ook nog eens een (niet officeel) wereldrecord gevestigd met de korste pop-p store ter wereld.

Q: Stem je mee?

3 reacties op “Scoor die gratis jeans”

haha wat een super leuke originele actie! Al die 10’en ! Maar ik heb gestemd hoor 🙂 Heel fijn dat ik op vrijdag vrij ben, dan kan ik er opzeker heen ^^ Heb je enig idee of er in totaal 10.000 broeken worden weggegeven of per pop-up store? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.