Categorieën
Beauty Nagels

Het nieuwe nagelsnoepgoed van Miss Sporty

Nieuwe kleuren nagellak? Wait? What? Where? Even staat de wereld stil, totdat al het nieuws is ingewerkt. En ook dan draait de aardbol nog maar heel langzaam. Geen beauty-addict die niet van nagellak houdt. Als de nieuwe kleuren van het nieuwe seizoen zijn binnengekomen is er even niks belangrijkers meer in de wereld. Even een momentje nagellak-time.

msnag2

Misschien is Lasting Colour Nail Polish wel de populairste nagellak van Miss Sporty. Misschien ook niet. Wat zeker is, is dat de nieuwe kleuren van de lijn The Savage Collectie kleuren zijn die gezien mogen worden. Vijf stijlvolle kleuren van een budgetmerk. Een combinatie die zich uit als een paradox. Maar waarom zou stijlvol niet goedkoop kunnen zijn? Inderdaad, dat weten wij ook niet. Dus bij dezen vijf belachelijk stijlvolle tinten voor een onbegrijpelijk lage prijs.

msnag1

Wie Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish al langer kent, weet dat de lakjes een gelachtige finish hebben die stevig aanvoelen. De Maxi Brush, het kwastje dat wordt gebruikt bij de lakjes, is breed met een fijn rond uiteinde, waardoor je de lakjes heel precies kunt aanbrengen. Het grootste voordeel van zo’n kwast is dat je het tempo rap kunt verhogen. Tandje erbij en je hebt in mum van tijd prachtige gel-look nagels met een hoge glans.

msnag3

De nieuwe lijn The Savage Collectie van Miss Sporty Lasting Colour is geïnspireerd op de mooiste plekjes op aarde. De kleuren doen dan ook sterk denken aan een tropisch paradijs.

msnag4
546 Orange The World

msnag5
547 Berry Nice Trip

msnag9
548 Promise The Moon

msnag10
549 Oki Greeny

msnag8
550 Don’t Brick My Dream

Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish The Savage Collectie is verkrijgbaar voor €2,49 per nagellakje.

Q: Welke kleur van deze nieuwe collectie vind jij de mooiste?

6 reacties op “Het nieuwe nagelsnoepgoed van Miss Sporty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.