Categorieën
Win!

WIN! – 3x jouw favoriete foto op canvas!

Is je slaapkamer nog steeds niet helemaal af of schreeuwt die kale ruimte boven de bank om een beetje opvulling? Ha, dan is de giveaway die we vandaag in petto hebben op jouw lijf geschreven! In samenwerking met Webprint mogen we namelijk maar liefst 3 keer een canvas weggeven met daarop een foto van jou en je lief, je huisdier of je favo vakantiefoto!

Webprint

WAT KUN JE WINNEN?
– een canvas van 100×100 cm
 een canvas van 80×60 of 60×80
 een canvas van 40×40

HOE DOE JE MEE?
– Like de Femme Magazine en de Webprint Facebookpagina
 Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet!

Meedoen kan t/m vrijdag 26 september, de winnaressen krijgen per e-mail bericht!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNARESSEN HEBBEN INMIDDELS BERICHT GEHAD!

25 reacties op “WIN! – 3x jouw favoriete foto op canvas!”

Goede avond,

Wat een leuke actie, daar doe ik graag aan mee 🙂
Ik heb nog een hoop mooie foto’s van mijn lieve konijntjes en als ons huisje klaar is krijgen ze een eigen kamer. En dus lekker veel ruimte voor zichzelf. ze zijn zindelijk, en doen alles netjes op een konijnen wc. Nou zou ik het wel heel leuk vinden als hun kamer ook lekker vrolijk wordt en leuk ingericht en daar hoort natuurlijk ook een mooie foto bij van mijn konijnen. Dus ik duim voor de kamer van mijn lieve konijntjes

Groetjes Leoni

Wauw! Geweldige actie! Ik wil heel graag een canvas met één van mijn geweldige vakantiefoto’s met mijn vriend aan de muur voor in de slaapkamer! Fingers crossed!

Groetjes Britt

Owww …..Leuk, ik doe heel graag mee, ik heb een aantal mooie fotos van mijn poezen die ik best wel graag op canvas zou zien, dus dat zou kiezen worden welke…. Ik volg beide pagina’s op Facebook!…echt leuk!

Ik doe graag mee. Van de zoontjes van mijn man hangen al mooie canvas foto’s aan de muur, alleen van de jongste van ons samen nog niet. Ik zou graag een canvas foto van hem ernaast hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.