Categorieën
Fashion Nieuws

Primark Rotterdam Zuidplein

Nummer elf in Nederland en nummer twee in Rotterdam. Primark heeft er weer een vestiging bij: Primark Rotterdam Zuidplein. 4.400 m2 aan kleding, schoenen, accessoires en beauty. De ontwikkelingen die de Primark de afgelopen 6 jaar heeft doorgemaakt zijn hier duidelijk zichtbaar.

Rotterdam6

Het gaat goed met de Primark Nederland. Nummer 11 is inmiddels geopend. En dat is alweer nummer twee in Rotterdam. Een primeur kunnen we wel zeggen. Het is namelijk voor het eerst dat er twee Primarkvestigingen in één stad zitten.

Rotterdam9

De nieuwe vestiging Primark Rotterdam Zuidplein oogt klein. Toch is de winkel 4.400 m2. Helemaal niet klein. In tegendeel. We worden verwend met al die grote winkels. Vergeleken met de Primark in Eindhoven is hij klein ja, maar die heeft ook wel heel veel vierkante meters.

Rotterdam7

In 2008 is in Rotterdam Alexandrium de eerste Primark van Nederland geopend. Deze Primark wordt goed bezocht en is altijd druk. Te druk. Dus werd er besloten om een tweede vestiging in Rotterdam te openen. De winkel werkt als een magneet.

Rotterdam3

Na bij de opening aanwezig te zijn geweest ging Femme Magazine’s Mariëlle terug naar het begin. Ze bezocht de vestiging Rotterdam Alexandrium. En dan zie je pas goed met welke grote sprongen Primark vooruit is gegaan. In Alexandrium zijn maar heel weinig paskamers. De rij gaat dwars door de winkel. Dat is bij nieuwe vestigigen wel anders. Primark zag het probleem en heeft meteen ingegrepen. Nog steeds wordt elke nieuwe Primark met meer paskamers gebouwd dan de voorgaande Primark vestiging die geopend werd.

De nieuwe winkels zijn ook een stuk overzichtelijker. Je weet precies waar je zijn moet. Minder chaos en minder zooi. Waar de oude winkel één grote ruimte is met heel veel kleren, is de nieuwe winkel opgedeeld in “hokjes”. Accessoires, tassen, schoenen en kleren worden goed van elkaar gescheiden, waardoor je in één oog opslag weet waar je zijn moet en kunt pakken wat je hebben wil. Je hoeft dus niet eerst de hele winkel overhoop te trekken.

Een kleine glimp uit de (beeldschone) collectie van dit moment:

Rotterdam2
Setjes! Hoe leuk?!

rotterdam4
De kerstcollectie is too cute to be true.

Rotterdam5
Wollige jassen in overload.

Rotterdam8
Geweldig toch?

Q: In welke Primark shop jij het liefste?

Één reactie op “Primark Rotterdam Zuidplein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.