Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Philips Sonicare Pink Edition DiamondClean tandenborstel en AirFloss

We doen het, als het goed is, allemaal iedere dag. De één houdt het bij één keer, de ander gaat voor twee en een derde misschien zelfs voor een derde maal. Tandenpoetsen, het maakt een vast deel van iedere dag uit en dan is het wel zo fijn als je een beetje een prettige borstel hebt. Nou, wij zijn in ieder geval voor de komende jaren voorzien, want afgelopen week werden we door Philips verrast met de splinternieuwe roze (!!) Sonicare Pink Edition DiamondClean tandenborstel en de AirFloss!

IMG_8772

Na de populaire zwarte Diamond Clean elektrische tandenborstel heeft Philips haar Sonicare assortiment nu uitgebreid met een – jawel – roze DiamondClean elektrische tandenborstel én een eveneens roze Airfloss. Ha, wie zegt dat mondverzorging niet stijlvol kan zijn!

IMG_8744Het doel van Philips Sonicare is het ontwikkelen van praktische en eenvoudig te gebruiken apparaten op het gebied van mondverzorging, die een leven lang bijdragen aan een goede mondhygiëne. Dus nu heb je niet alleen dat superfrisse en schone gevoel als je net uit de tandartsstoel stapt, maar ook gewoon iedere ochtend en avond in je eigen badkamer.

IMG_8814IMG_8790Even wat feitjes: de Sonicare DiamondClean heeft maar liefst 62.000 poetsbewegingen per minuut, verwijdert tot 7 keer meer tandplak tussen de tanden dan een handtandenborstel en zorgt hiermee voor natuurlijk wittere tanden. Wat ook héél vernuftig is: de borstel is voorzien van 5 verschillende poetsstanden (Clean, White, Polish, Glam Care en Sensitive) waarmee je zelf heel eenvoudig een poetsstand kunt kiezen die het beste bij jou (behoeften) past.

IMG_8794Even tussendoor: we hebben ons rot zitten zoeken hoe we dit pareltje nou op zouden moeten laden en we zeggen het maar gewoon eerlijk: zonder behulp van het boekje kwamen we er niet uit. Niet heel gek bleek achteraf, want het bijbehorende glaasje is niet om de mond te spoelen, maar om de borstel mee op te laden. Huh? Ja, echt! Nog zoiets geweldigs: als je op reis bent kun je je tandenborstel opladen aan de roze travelcase, die aan het uiteinde een USB-ingang heeft. Hallo, opladen anno 2014!

IMG_8815IMG_8821Dan is er naast de amazingly roze tandenborstel ook nog de AirFloss, oftewel een elektrisch apparaat dat effectief en op zachte wijze tandplak verwijdert. Ideaal voor dames die net als wij niet zo’n fan zijn van flossen maar toch graag en grondig de tanden willen reinigen. De Sonicare AirFloss schiet een combinatie van lucht en waterdruppeltjes tussen de tanden waarmee tandplak en bacteriën verwijdert worden en de gezondheid van het tandvlees verbetert.

IMG_8797IMG_8796Als je aan de slag gaat met de AirFloss vul je heel eenvoudig het reservoir op het handvat met mondspoeling en druk je op de knop om te beginnen (het reservoir is groot genoeg voor maximaal twee keer gebruiken).

IMG_8798IMG_8801Wij zijn om: de Sonicare Pink Edition tandenborstel en flosser zijn niet alleen superstijvol maar zorgen ook voor een lekker schoon en fris gebitje, een goede hygiëne en daarmee een hopelijk positief tandartsbezoek de volgende keer!

De Sonicare Airfloss Pink is voor € 114,99 en de DiamondClean Pink voor € 209,99 verkrijgbaar in onder andere de online Philips Store.

Q: Wat denk jij van de Philips Sonicare Pink Edition tandenborstel en AirFloss, zijn ze iets voor jou?

Één reactie op “Philips Sonicare Pink Edition DiamondClean tandenborstel en AirFloss”

Het kwam ineens bij het zien van eerste in me op dat dit een parel is onder de speciale tandenborstels.
Mooi en heel handig. Want ook ik gebruik ook vaak flosdraad. Maar het is lastig te verwijderen als het soms tussen de tanden blijft vastzitten.
Ook als ik onderweg ben of na wat gegeten te hebben wil ik graag mijn tanden poetsen. Niets is zo vervelend om met iemand te praten en om de etensresten te zien van iemand die net gegeten heeft.
Deze mooie supersonische brush zou ik graag kado willen krijgen.
Leuk artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.