Categorieën
Fashion Trends

Nieuwe trend: hoog water

Hoe erg iedereen ook dacht tegen dit fenomeen te zijn, hoog water heeft toch zijn weg in de modewereld weten te banen en is inmiddels doorgedrongen tot de harde fashion kern. Hoog water is een feit. En dat water is inmiddels zo hoog opgelopen, dat het de hoogste tijd wordt om onze broekspijpen op te rollen. Want als je broek van zichzelf niet de lengte van hoog water bevat, dan moet je dat zelf maar creëren door de onderkant van je broek om te slaan.

Omslag

Rolin’, rolin’, rolin’
Om deze huup huup Barbatruc toe te passen is de boyfriend jeans de favoriet. Toch zien we de omslag terug bij élke versie die je van een broek kunt bedenken. Ook wanneer het helemaal niet nodig is wordt er gerold. En het staat nog leuk ook. En je kunt het ook nog eens in honderdduizend verschillende mogelijkheden combineren. Vooral de spijkerbroek (die sowieso al alles wint aan populariteit) krijgt veel aandacht in dit onderwerp. De leukste combinatie vinden we zelf wanneer stoer en chic samenkomen als een twee-eïge tweeling. De boyfriend jeans met een lieflijk sandaaltje en een glamorous top.

Pas op korte benen
Korte benen lijken gedoogd te worden, doordat de te lange broekspijpen, waar korte mensen nier meer van opkijken, omgeslagen mogen worden. Maar pas op: wanneer je benen al aan de korte kant zijn, en wanneer je dan ook nog eens je broek oprolt, lijken je benen nog korter. Er ontstaat een zogenoemde “stop” in de lijn van je lichaam, waardoor je lengte die je dus juist niet hebt wordt geaccentueerd. En dat is jammer.

Beeld: Pintarest

6 reacties op “Nieuwe trend: hoog water”

Ik vind een zogenaamde ’te korte broek’ of ‘hoog waterbroeken’ geen probleem omdat er al 7/8 broeken bestonden. Ik ben klein, 1.65 m en dan staat een broek in de laarzen absoluut niet. Daar moet je lange benen voor hebben. Ik vind 7/8 ideaal want dan hoef ik mijn gekochte broeken niet korter te maken als ze te lang zijn. Wel kan ik het opgerold dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.