Categorieën
Fashion Lifestyle Nieuws

Fashion 2.0 Awards

Tegenwoordig maakt bijna elk bedrijf wel gebruik van social media. Ook modebedrijven laten ons graag meegenieten achter de schermen. De Instagram van VOGUE geeft ons een kijkje backstage en Chanel twittert er op los. Maar welk modebedrijf verstuurt nu eigenlijk de beste tweets en wie pint er de mooiste foto’s? Ook daar zijn tegenwoordig prijzen voor: afgelopen weekend werden de Fashion 2.0 Awards uitgereikt. Lees snel verder voor de winnaars van deze digitale modeprijzen!

fashion2.0awardsDe Fashion 2.0 Awards werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. In de Merkin Concert Hall in New York werd bekend gemaakt welke modemerken een award verdienen voor hun communicatie via digitale media, zoals het gebruik van social media en online campagnes. Iedereen kon, uiteraard online, zijn stem uitbrengen op verschillende designers, merken en shops. Modeontwerper Zac Posen was hoofdspreker tijdens de avond en vertelde onder andere zelf verslaafd te zijn aan social media.

Ontwerper Marc Jacobs nam maar liefst twee prijzen mee naar huis, die voor de Beste Twitter en Beste Instagram. Ook ASOS deed het goed, de webshop kreeg een prijs voor Beste Facebook en kreeg daarnaast de eer van Top Innovator. Nordstrom ontving de prijs voor Beste Pinterest, Net-a-Porter voor beste E-commerce Experience, Chanel voor Beste Online Video en DNKY voor Beste Online Campagne.

Nieuwsgierig naar de winnaars? Neem snel een kijkje op hun pagina’s en oordeel zelf. Femme Magazine is uiteraard ook te vinden op Facebook, Twitter, en Instagram.

Q: Volg jij modemerken en/of designers via social media?

Beeld: Instagram 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.