Categorieën
Fashion Nieuws

Nieuwe Primark #8

Eindelijk is er ook een Primark-winkel in het Oosten van het land geopend. Maar liefst 5.500 vierkante meter gevuld met fashion en home wear.

pri1

Grote spanningsboog
Tijdens haar studententijd woonde Femme Magazine’s Mariëlle om de hoek van waar toen nog de Bijenkorf zat. Een enorme winkel midden in het Centrum van Enschede. Destijds -zo’n drie jaar geleden- deden de geruchten al de rondte dat er in de stad een Primark-winkel zou openen.  Waar, hoe en wanneer bleef lang geheim. De spanningboog werd opgebouwd.

Geduld is een schone zaak
Afgelopen dinsdag, 19 augustus was dan eindelijk de dag aangebroken waar heel Oost-Nederland al die tijd naar uitkeek: de Primark werd geopend in het gebouw waar eerder de Bijenkorf zat. En zoals alle Bijenkorf-verstigingen maakte ook dit pand heel wat ruimte vrij. Dit betekent niet dat al het Bijenkorfpersoneel nu werkloos is. Primark wilde maar al te graag samenwerken met de ervaren medewerkers van de Bijenkorf. De oud-Bijenkorfmedewerkers waren dan ook de eersten die mochten solliciteren op de functies die beschikbaar kwamen bij de Primark.

Nummero acht
De Twentse vestiging is de achtste Primark in Nederland en daar blijft het niet bij. Primark is booming, ondanks de negatieve publiciteit die het bedrijf soms over zich heen krijgt. Er worden binnenkort ook winkels geopend in onder andere Venlo, Arnhem, Amsterdam, Den Haag, er komt een tweede Rotterdamse Primark en er wordt gekeken naar mogelijkheden om een winkel in Noord-Nederland te openen, want dit is vanaf vandaag het enige deel in Nederland dat nog geen vestiging van de Britse keten bezit. De grootste winkel van Nederland komt in onze politieke hoofdstad.

pri2

Deze jumpsuit moet wel hard gaan, net zoals alles met denim hard gaat. Zeker denim op denim en hele outfits van denim gaan het weer goed doen.

pri3

Cosmeticawalhalla!

pri4

Bijna precies deze rok (oké wel van iets mooiere stof en met een mooiere band) had Mariëlle dus voor €70,- (!!!) bij de Zara gekocht. Als ze dat had geweten…

pri5

Pantalons met prints zijn het he-la-maal deze herfst.

pri6pri7

Jammer dat het festival-seizoen bijna afgelopen is, want dit is toch de ultieme festivaltas?

pri8

Ook in Enschede wordt het nieuwe concept de Denim Kitchen doorgevoerd.

pri9

Ananassen, flamingo’s en palmbomen horen thuis in hetzelfde rijtje. #leuheuk

pri10

Oh my! Alle drie graag! En ook nog die andere tien paar die je niet op de foto kunt zien.

pri11

Q: Welke Primarkwinkel is jouw favoriet?

4 reacties op “Nieuwe Primark #8”

Achtergrond informatie niet opgezocht? Want de Primark is namelijk Iers. Dat het in Ierland een andere naam heeft, namelijk Penneys, maakt het niet ineens Brits 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.