Categorieën
Fashion Nieuws

Net-A-Sporter

Nee, bij het typen van deze kop heb ik geen tikfout gemaakt. Webwinkel Net-A-Porter lanceert 9 juli namelijk – zoals de naam al suggereert – een sportieve afdeling van de website. Wat sport met mode te maken heeft? Wat niet kan je beter vragen! Naast dat sportkleding tegenwoordig heel hip kan zijn, worden sporten en een goede conditie hebben steeds modieuzer. En daar besloot Net-A-Porter iets mee te doen.

netasporter

Sport en mode gaan steeds vaker hand in hand. Een sportsessie is tegenwoordig niet meer compleet zonder een fashionable outfit en ook buiten de sportschool wordt er vaak sportkleding gedragen. Tijd voor (web)winkels om daarop in te haken. De directeur van Net-A-Porter Alison Loehnis vertelt erover: ‘Het idee voor Net-A-Sporter ontstond zes maanden geleden. We verkopen al een aantal grote sportmerken waaronder Adidas by Stella McCartney, Lucas Hugh en Nike, maar wilden het assortiment graag uitbreiden’. Uit een onderzoek dat Net-A-Porter onder hun klanten heeft gehouden bleek dat deze doelgroep steeds meer bezig is met sporten en daarbij behoefte heeft aan bijpassende kleding. Loehnis: ‘ Vrouwen worden sowieso steeds actiever, overal ter wereld’. Genoeg reden voor een uitbreiding van de webwinkel dus!

Net-A-Sporter gaat kleding verkopen die zowel geschikt is voor tijdens het sporten als daarbuiten. Ook zal er een special Après Sport collectie komen met kleding die bedoeld is om te dragen na een workout. De webwinkel zal 37 verschillende merken met items voor ruim elf verschillende sporten gaan verkopen. Denk aan sporten zoals tennis, yoga en surfen. Een aantal merken gaan zelfs een speciale collectie voor de webwinkel maken. Klinkt als een sporthemel op aarde!

Q: Vind jij het belangrijk om in een fashionable outfit te gaan sporten?

Beeld: Net-A-Porter 

Één reactie op “Net-A-Sporter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.