Categorieën
Geen categorie

Nuran verlaat GTST

Geschokt zijn we, samen met de duizenden vaste GTST-kijkers. En misschien zijn we ook wel een beetje teleurgesteld door het laatste nieuws uit Meerdijk. Eén van de hoofdrolspeelsters heeft namelijk aangekondigd de populairste Nederlandse soap te verlaten.

nu1

Natuurlijk wist actrice Toprak Yalçiner het zelf al een tijdje -al zeven weken om precies te zijn-, maar moest ze haar lippen op elkaar houden tot het moment daar was. De vrouw die Nuran Baydar speelt stopt met haar werkzaamheden bij Goede Tijden Slechte Tijden en daarmee komt er een einde aan de rol die Nuran heet.

nu2

Tweeënhalf jaar geleden verhuisden de Turkse zusjes Nuran en Aysen naar Meerdijk. Nuran viel vooral op door haar hoofddoek wat veel positieve reactie losmaakte. Inmiddels heeft ze van alles meegemaakt. Alleen op liefdesgebied al: ze is verliefd geworden op Hollander Rik, kon ze niet met hem trouwen omdat dat tegen haar geloof inging, daarom wilde ze trouwen met een Turkse jongen waar ze niet eens verliefd op was en die jongen ook niet op haar, want hij bleek op mannen te vallen -wat ook weer tegen zijn geloof inging-, maar dat huwelijk ging op het nippertje niet door. Uiteindelijk is ze toch met Rik getrouwd, die tijdens de laatste nacht voor hun huwelijk vreemdging, waardoor ook hun huwelijk niet doorging. En toen ze eindelijk getrouwd waren belandde hij in de bak. Inmiddels zit Nuran in een rolstoel en is ze half verlamd. Het is duidelijk: haar personage heeft heel veel meegemaakt, om nog maar te zwijgen over de knipperlicht-relatie met haar zus.

nu3

Na al deze avonturen duikt de 27-jarige Toprak het theater in. Aan de ene kant vindt ze dat jammer omdat ze haar collega’s zo lief vindt, aan de andere kant vindt ze het tijd voor iets anders. Iets anders in de vorm van de comedie-theatershow De Kapsalon en ze gaat “iets” doen bij BNN. Heel geheimzinnig.

Hoe Nuran de serie verlaat is eigenlijk al bekend bij iedere GTST-fan. Ze gaat namelijk revalideren bij haar moeder in Turkije. Maar dat ze helemaal niet meer terugkomt in de serie, dat is gisteravond pas bekendgemaakt bij RTL Boulevard. Hoewel… helemaal niet meer terugkomen? In de serie leeft ze nog wel, dus de mogelijkheid om weer terug te komen bestaat nog wel. We zullen het zien.

Q: Denk jij dat Nuran ooit weer terugkomt in de serie?

Beeld: Instagram, Twitter

4 reacties op “Nuran verlaat GTST”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.