Categorieën
Fashion Trends

De najaarscollectie van WE Fashion

Advertorial – Hoewel we met ons hoofd allemaal nog volop in de zomer zitten is het over anderhalve maand alweer tijd voor het volgende seizoen: herfst. Waarschijnlijk word je nu nog helemáál niet vrolijk van de gedachte aan stormachtig weer, regen en vallende bladeren maar een nieuw seizoen betekent ook nieuwe collecties en dus: kleding shoppen! Langzaamaan presenteren de winkelketens hun collecties voor het najaar en zo ook WE Fashion, die het komende seizoen weer ontzettend veel leuks voor ons in petto heeft!

Naast de bekende herfstkleuren zwart en grijs zien we in de najaarscollectie van WE Fashion nog een kleur steeds terugkomen: rood. Donkerrood, koraalrood, burgundy: de collectie bevat broeken, jurkjes, vesten, truien en accessoires in veel verschillende roodtinten die je perfect kunt combineren met zwart, denimblauw en grijs. Leuk is dat de collectie door de combinatie van verschillende materialen en kleuren zowel supervrouwelijke als stoere items bevat en je zo lekker kunt mixen en matchen. Daarnaast kun je bij WE dit najaar ook een aantal mooie klassiekers shoppen zoals een hippe trenchcoat, een prachtige wijnrode jurk en een paar geweldige koraaloranje pumps!

Koop nu online met 10% korting!
Als je al helemaal in de shopmood bent gekomen komt dat goed uit want wanneer je op WEfashion.com vóór 19 augustus de actiecode STYLE74 invoert krijg je nu 10% korting op de gehele damescollectie!

Vergeet trouwens ook niet de WE Fashion Facebook pagina te liken, zo blijf je op de hoogte van alle leuke kortingsdeals en leuke winacties rondom WE Fashion!

Q: Met welke items uit de najaarscollectie van WE Fashion zie jij je deze herfst al helemaal rondlopen?