Categorieën
Beauty

Truth or Dare by Madonna

Het kon ook bijna niet uitblijven: het toch al indrukwekkende imperium van The Queen Of Pop is dit jaar ook nog eens uitgebreid met een eigen parfum genaamd Truth or Dare. Het geurtje is onderdeel van het Truth or Dare modemerk met onder andere tassen, schoenen en lingerie dat is vernoemd naar de gelijknamige documentaire uit 1991 waarin Madge werd gevolgd tijdens haar Blond Ambition Tour. Met de komst van een eigen luchtje is een langgekoesterde droom van Madonna uitgekomen en kunnen wij haar nu heel dichtbij ons dragen!

Tijdens de lancering van haar geur in warenhuis Macy’s in NYC vertelde Madonna dat haar moeder een grote inspiratie was bij het creëren van de geur. Volgens Madonna rook zij altijd naar een op en top vrouwelijke en een tikkeltje mysterieuze combinatie van gardenia en tuberoos die ze zo lekker vond dat ze deze graag na wilde maken. Natuurlijk wel met haar eigen twist en een fris en vernieuwend tintje, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in Truth or Dare.

Het geurtje komt in een prachtige luxe verpakking en het eerste wat je ziet is een zwart-witte afbeelding met daarop twee gezichten van Madonna, die staan voor haar truth (Tweeledigheid. Zonde is mijn tweelingzus. Tegenpolen stoten elkaar af en trekken elkaar aan’) en dare (‘Het onderliggende blootleggen. Oneindig veel mogelijkheden. Binnen dit spanningsveld ligt onze ware ik’) kant.

Wanneer je deze eraf schuift komt er een goudkleurig doosje tevoorschijn met op de voorkant de titel van het parfum en een hoofdletter M waarin een kruis verwerkt is. Ik denk dat het wel algemeen bekend is dat Madonna erg veel waarde aan het geloof hecht en laat dit dan ook veel in haar werk, kleding en uitspraken naar voren komen.

Ik was best een beetje verrast toen ik de flacon uit het doosje haalde, deze is namelijk wel redelijk bijzonder te noemen. Met het platte formaat, de glanzend witte kleur en goudkleurige dop is het lekker opvallend, een tikkeltje kitschy en wat mij betreft echt helemaal Madonna. Het wit van de flacon en het logo staan volgens Madge voor eerlijkheid, puurheid en spiritualiteit en de gouden kralenversiering van de dop zorgt dat het geheel net wat spannender wordt.

Truth or Dare wordt omschreven als een bloemige geur en heeft topnoten van gardenia, tuberoos en oranjebloesem, hartnoten van jasmijn, benzoëtranen, en witte lelie en basisnoten van vanille absoluut, gekaramelliseerd amber en muskus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur net na aanbrengst niet zo heel geweldig vond ruiken, maar naarmate de tijd verstreek werd hij steeds lekkerder. Truth or Dare zou ik omschrijven als fris, licht bloemig, subtiel en bovenal vrouwelijk.

Buiten dat Truth or Dare een lekkere geur heeft vind ik het doosje met de zwart-witte afbeeldingen van Madonna en het bijzondere flesje ook echte eyecatchers en ze staan dan ook mooi te pronken tussen de andere geurtjes op mijn parfumplank!

Madonna’s Truth or Dare eau de parfum is in 30 ml voor € 29,00, 50 ml voor € 39,00 en 75 ml voor € 59,00 verkrijgbaar bij ICI Paris XL en via de webshop van ICI Paris XL. Ook is er voor € 19,00 een bodylotion van 200 ml te verkrijgen.

Q: Heb jij de Truth or Dare geur van Madonna al geroken? Wat vind je van de verpakking en het flesje?

9 reacties op “Truth or Dare by Madonna”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.