Categorieën
Fashion Trends

Musthave or not: Roy Donders huispak

Beneden de rivieren lopen de vrouwen er allemaal mee volgens dé stylist van het zuiden: huispakken. Knot op de kop, ugs aan en hop naar het schoolplein, de Jumbo of BFF. De naam doet vermoeden dat het huispak vooral voor binnenshuis bedoelt zou zijn, maar volgens Roy Donders mogen we er ook gewoon mee de straat op. Nu is natuurlijk de vraag: to (must)have or not to (must)have, zo’n Rojami’s huispak?

23 december verschenen de Rojami’s huispakken online op Miinto.nl en binnen 30 minuten was de volledige voorraad uitverkocht. Ook dames die in de winkel in Tilburg gingen proberen een pak te scoren kwamen van een koude kermis thuis want ook daar vliegen de pakken over de toonbank en zijn non-stop uitverkocht.

Mocht je graag een Rojami’s pak willen bemachtigen moet je Miinto.nl goed in de gaten houden, want via de nieuwsbrief word je op de hoogte gesteld wanneer de pakken weer geleverd worden

Q: En, heb jij al een Rojami’s huispak gescoord of sla je deze trend even over?

9 reacties op “Musthave or not: Roy Donders huispak”

Ik vind het niets nee, vind het bij de modellen er zelfs eigenlijk niet eens leuk uit zien terwijl dat vrijwel altijd wel het geval is. Ook is het wel erg prijzig voor een pak waar je niet in gezien wilt worden..

Waarom moet daar nu ‘vieze homo’ bij? Dat je die pakken niets vindt, ok, ieder zijn smaak, maar hé, zou jij het op prijs stellen om zo “uitgescholden” te worden?
Zou bijna zeggen: ‘ tast jij maar in het donk-er…’
Of koester je een persoonlijke rancune tegen hem of zo?
Toch niet jaloers? Kan ik niet worden, die jongen moet oppassen niet geleefd te worden, respect hoor, dat ie het vol houdt! Mooiste zou zijn, als hij er ook nog van zou kunnen genieten en het liefst er nog zo veel later aan over houdt, dat ie zich miljonair mag noemen, dan is het allemaal nog de moeite waard geweest!
Had in deze tvserie al een huilbui, niet vreemd, de boog kan niet altijd gespannen zijn, wel? Beetje respect asteblieft voor iemand die zo hard werkt, hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.