Categorieën
Fashion

Mijn favoriete armbanden

Jewellery are a girls best friend, want hey wat is er naast kleren en make-up nou leuker dan sieraden shoppen! Als ik bij elkaar op zou tellen hoeveel ik alles bij elkaar in mijn leven heb gespendeerd aan armbandjes van pak ‘m beet drie euro per stuk zou ik daar waarschijnlijk met gemak een hele nieuwe garderobe van aan kunnen schaffen, maar ik wissel nou eenmaal graag een beetje af. Eigenlijk valt de hoeveelheid armbanden die ik op dit moment heb echt reuze mee, maar het zijn er wel een paar die ik heel graag en veel draag!

Deze beauty is als laatste aan mijn bescheiden collectie toegevoegd en is afkomstig uit de webshop van H&M. Mijn hele leven ben ik al dól op bangle armbanden en heb ik er het liefst óf heel veel of één zo’n grote van om mijn polsjes. Behalve het model ben ik helemaal verliefd op deze oudroze/peachy kleur, love it!

Nog een keer H&M in tha house en ook dit zijn weer 2 bangle-achtige armbandjes in een mooie oudroze- en mintkleur. Deze armbandjes sluiten met een verstelbaar goudkleurig kettinkje, alleen moet je deze wel een beetje in de smiezen houden want ze schieten heel snel los.

Ik heb besloten dat ik wat meer kleur in mijn outfits en sieraden wil en dus begon ik met de aanschaf van een lekkere knalroze armband. Verder weinig bijzonders, maar het brengt wel meteen lekker een beetje leven in een saaie of simpele outfit! En hey, dat voor slechts één euro!

Jeetje, wat heb ik eigenlijk veel sieraden van H&M, I had no idea! Dit setje vond ik ergens vorig jaar in de webshop en jawel, ook dit zijn weer bangles. Ik ben nog steeds dol op het bloemen- en spijkerstofmotiefje, het knalroze en het gezellige rammelende geluid dat ze met z’n viertjes maken!

Twee jaar geleden verraste mijn lief me met Kerst met dit prachtige armbandje en een bijbehorende halsketting en hij weet overduidelijk dat parels en glimmende steentjes het bij mij altijd goed doen. Ik ben heel zuinig op dit prachtige armbandje en draag deze daarom liever niet te vaak.

Eigenlijk is het helemaal niet perse mijn stijl en smaak, maar toen Six Rotterdam alles voor een euro de deur uitdeed dacht ik onder het mom van ‘ik ben 27 en ga eindelijk eens voor kleur’: *peep* it, ik neem ‘m mee!

Dit dotje zag je gister al in mijn Miss Minty outfit voorbijkomen, mijn gewonnen Wishes by Rossanna armbandje. Het was eerst een hele puzzel voor ik doorhad hoe je ‘m moest dragen, maar mijn slimme vriendje mét ruimtelijk inzicht zag dat natuurlijk meteen. Behalve bangle armbanden heb ik ook een enorme zwak voor bedeltjes, dus ook deze is de laatste dagen veel aan mijn pols te vinden!

Zo’n favorieten artikel is behalve leuk om te doen ook nog ergens goed voor want zo kom je ook meteen weer armbanden tegen die je eigenlijk veel te weinig draagt, zoals dit leuke kleurrijke setje van 3x raden….. jup, H&M!

Q: Wat voor soort armbanden zijn jouw favoriet?

23 reacties op “Mijn favoriete armbanden”

Ik heb een tijd gehad dat ik heel veel sieraden kocht, maar ik heb nu een fase dat ik eigenlijk niks draag. Normaal gesproken altijd nog wel oorbellen maar mijn gaatjes gaan ontzettend irriteren van oorbellen met nikkel erin… Dus draag nu al een tijdje helemaal niks 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.