Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Rimmel I Love Lasting Finish Ultra Bright lakjes zomercollectie 2012

Waar wij ons met z’n allen al volop bezighouden met het naderende EK staat de Engelse hoofdstad Londen deze zomer helemaal in het teken van de Olympische Spelen. Omdat wij ladies ons misschien niet zozeer voor de sporten dan wel voor de looks interesseren lanceert Rimmel een zomercollectie met daarin een aantal limited edtion make-upjes die kleur, kleur en nog eens kleur schreeuwen! Dat betekent kleur op je ogen en op je lippen maar natuurlijk ook zéker op je nagels!

De I Love Lastings vind ik zelf de leukste nagellakjes van Rimmel tot nu toe en ik was dan ook helemaal excited toen ik las dat er deze zomer nog eens drie felle kleurtjes bij zouden komen! De Ultra Bright lakjes 200 Orange Your Life, 300 Pop Your Pink en 700 Block Your Green zijn drie knallende kleurtjes waarmee je nagels deze zomer in ieder geval lekker op zullen vallen!

Net als bij de gewone I Love Lasting lakjes belooft Rimmel dat ook deze drie limited edition kleurtjes niet snel chippen, lang blijven zitten en lekker makkelijk en snel aan te brengen zijn. Het makkelijk en snel aanbrengen kan ik direct beamen, maar het niet snel chippen en lang blijven zitten gaat bij mij helaas niet helemaal op. Nu vind ik dit zelf op zich niet zo’n ramp, aangezien ik toch om de paar dagen van kleurtje wissel.

Who needs pink and green, we want orange! Deze zomer moeten we onze jongens natuurlijk wel even laten zien dat we achter ze staan en dus komt deze 200 Orange Your Life als geroepen! Alle Ultra Bright lakjes hebben een jelly finish en hoewel ik daar in eerste instantie niet zo heel erg fan van ben, vind ik het bij deze oranje beauty (die wel drie laagjes nodig heeft) niet heel storend.

Mijn nagels konden afgelopen weekend wel een nieuw laagje kleur gebruiken en dat werd deze vers binnengekomen 300 Pop Your Pink. In de veronderstelling een gewoon creamy roze lakje op mijn nagels te smeren stond ik wel even twee keer met mijn ogen te knipperen toen er na één laagje een soort matte, jelly finish verscheen die na drie laagjes eindelijk goed dekkend was. Prachtig kleurtje hoor, maar de finish is niet helemaal my cup of tea.

In plaats van 700 Block Your Green had ik eerder een lekker knalblauw, turquoise of mintgroen kleurtje aan de Ultra Brights toegevoegd, maar dat maakt deze smaragdgroene kleur daarom niet minder mooi. Ook qua finish valt deze in vergelijking met de andere twee een beetje buiten de boot, want het heeft een kruising tussen een jelly en creamy finish én ook nog eens hele mooie groene glimmertjes!

De Rimmel Olympics I Love Lasting Finish Ultra Bright lakjes zijn vanaf juni voor € 6,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze drie Olympics Ultra Bright kleurtjes van Rimmel?

25 reacties op “Swatches Rimmel I Love Lasting Finish Ultra Bright lakjes zomercollectie 2012”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.