Categorieën
Beauty Make-up

H&M Bronzing Powder en Vivid Eyeshadow

Natuurlijk kun je je pipse gezichtje ook prima in de winter een lekker gezond tintje geven met een laagje bronzer, maar bij mij is dit product eigenlijk alleen tussen, pak ‘m beet, april en september in gebruik. Eigenlijk gek, omdat je in de zomer juist sowieso al meer kleur zou moeten hebben, alleen gaat dat met mijn oer-Nederlandse huidje niet helemaal op. Een mooie bronzer is daarom altijd welkom en, jup ook op zo’n oer-Nederlands, het liefst zo budget mogelijk. Jawel, ik heb er weer één gevonden en wel bij de H&M, samen met a very pretty eyeshadow!

De Bronzing Powder en Vivid Eyeshadow die ik afgelopen woensdag in een Rotterdamse H&M tegen het lijf liep had ik ook al in de webshop gespot, maar toen ik deze wilde bestellen bleken ze helaas niet op voorraad (arghh, story of my life). De bronzer en oogschaduw zijn allebei verpakt in een vrij simpel, maar lekker stevig vierkant doosje met een inhoud van maar liefst 8,5 gram.

Bronzer doet het bij mij altijd goed als het een mooi glimmertje en een leuk printje heeft en met een combi van allebei kon ik deze natuurlijk niet weerstaan. Ook aan de looks van de oogschaduw met vier kleurtjes is aandacht besteedt, alleen is dit golvende motiefje niet zo bijster handig. Ik heb het idee dat sommige merken niet echt nadenken bij het formaat van de printjes die ze verzinnen, want het strookje blauw is wel errug smal en daar is met je vingers of een kwast gewoon niet normaal bij te komen.

Eigenlijk geldt voor de Bronzing Powder met bladmotief hetzelfde, alleen zijn de strookjes daarvan net ietsjes breder. De bronzer heeft eigenlijk drie verschillende tinten te bieden, de glanzende cacaobruine, de glitterige bronskleur en een mix van allebei.

De mooie shimmery kleurtjes van de Bronzing Powder maakten me wel heel nieuwsgierig naar de pigmentatie, al had ik het idee dat dat wel goed zou zitten. De oogschaduw is bij H&M altijd even afwachten, zo is de één soms prima en de ander aanzienlijk minder gepigmenteerd.

Zoals je ziet geeft de Bronzing Powder inderdaad mooie gepigmenteerde bronskleurtjes met een behoorlijke glans en knalt bij de oogschaduw vooral de turquoise kleur er echt uit. Het was echt bijna ondoenlijk om de blauwe oogschaduw goed te swatchen, ik zat iedere keer met mijn grote vingers weer in de bruine of turquoise kleur te vegen, echt heel irritant. De huidskleurige en bruine oogschaduw lijken misschien niet zo heel veel kleur te geven, maar zijn in het echt prima te doen. Wel zijn ze een klein beetje kruimelig, maar gelukkig weten wij wel om te gaan met een beetje fall-out.

Van deze twee H&M beautyaankoopjes ben ik het meest blij met de bronzer, daar kan ik de komende zomer zeker mee uit de voeten. De oogschaduw vind ik op zich ook leuk, maar dan eigenlijk vooral het turquoise kleurtje en de meest lichte die prima door kan voor highlighter.

De Bronzing Powder en Vivid Eyeshadow zijn voor € 3,95 verkrijgbaar bij H&M filialen met een beautyafdeling.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze H&M bronzer en oogschaduw?

24 reacties op “H&M Bronzing Powder en Vivid Eyeshadow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.