Categorieën
Fashion Nieuws

Kate Moss voor Topshop

Kate Moss is opnieuw achter de ontwerptafel gaan zitten voor de modeketen Topshop. Vanaf 30 april ligt de collectie van het topmodel in de winkels. De samenwerking tussen Kate en Topshop bleek al eerder een succes; van 2007 tot 2010 ontwierp ze al verschillenden collecties voor de winkel. Bij haar nieuwe collectie gooit Kate het alleen over een heel andere boeg..

Katemoss

In aanloop naar de lancering heeft het model al een klein boekje opengedaan over de collectie. De collectie zal niet meer bestaan uit de bloemige jurkjes die we vaak zagen in haar eerdere collecties. Kate licht toe: ‘Ik vond de jurkjes geweldig en ze waren erg succesvol, maar het is niet meer wat ik nu zou dragen. Ik ben nu wat chiquer’. Kate Moss laat weten zich beter dan ooit te voelen en dit zou te zien zijn aan haar ontwerpen. Wij kunnen niet wachten!

De collectie voor Topshop bevat items voor zomerse dagen en zijn ideaal om te dragen tijdens een festival. De prijzen zullen variëren van 30 Britse pond tot het duurste item van 600 pond. In Nederland is de collectie exclusief bij de Bijenkorf in Amsterdam verkrijgbaar. In onderstaand filmpje krijg je alvast een blik achter de schermen van Kate herself!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GMLMX17MDv4]

 

Kate schittert al in een van haar ontwerpen op de cover van de Britse Vogue. Ze poseert in een zilver jasje met fringes. Het jasje is gebaseerd op een van haar favoriete jasjes die ze jaren geleden is kwijt geraakt. De andere items zijn ook allemaal haar smaak. Het topmodel laat weten dat ze niet kan wachten om de collectie zelf te dragen. Met de cover viert ze tevens een jubileum: het is maar liefst haar 35e cover voor de Britse Vogue. Bekijk de cover hieronder.

KatemosscoverQ: Wat verwacht jij van de nieuwe collectie van Kate Moss voor Topshop? 

Beeld: Topshop – Pinterest 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.