Categorieën
Celebs Showbizz

Waarom we nog niet zijn uitgekeken op Kim Kardashian

Bij de naam Kim Kardashian springt onze roddelradar op groen. Of we het willen toegeven of niet: we love it. Er is altijd wel iets nieuws rondom deze mevrouw en ze weet ons altijd weer te verrassen, shockeren en vooral te boeien. We zijn nog lang niet uitgekeken op Kim Kardashian. Ondanks dat er soms mopperende geluiden te horen zijn over de ster. Dat Kim Kardashian onze neus nog lang niet uitkomt blijkt uit van alles en daar zijn genoeg redenen voor.

Kim

kim1

De familiesoap
Het is niet voor niks dat er een nieuw seizoen Keeping Up With The Kardashians op de buis te zien is over de sterrenfamilie. Natuurlijk willen we weten hoe dochtertje North zich ontwikkelt hoewel we stiekem nieuwsgieriger zijn naar mama Kim. Want zeg nou zelf: er is niks zo veranderlijk als Kim Kardashian. En dat willen we massaal op de voet volgen.

Al die Instagram fans
Er is een reden voor dat Kim Kardashian 13.768985 volgers heeft op Instagram. En dat aantal groeit nog elke dag. We kunnen er niet omheen: haar leven is ook interessant. Ze heeft een relatie met Kanye West, ze komt op de mooiste plekjes van onze aarde, ze wordt uitgenodigd voor de spannendste evenementen, haar zussen die ze regelmatig kiekt zijn ook niet oninteressant, op haar Instagram-accaunt verschijnen altijd als eerste de meest spraakmakende nieuwtjes over haarzelf, haar outfit post ze dagelijks (ja dit kan al dan niet onbewust of ongewild inspirerend werken) en stiekem genieten we er ook wel een beetje van dat ze niet altijd even charmant en snugger overkomt op het sociale medium. Dat geeft ons weer het gevoel dat “gewone” mensen het dus ook zo ver kunnen schoppen in medialand.

Behind the Kardashians
Nog zoiets waar we niet omheen kunnen: de billen van Kim Kardashian. We raken er niet over uitgesproken. Want, was haar achterwerk voor de bevalling niet een stuk kleiner? Zou moeder natuur dit zo bedoeld hebben of zou lag dit meer in de handen van een chirurg? Waarschijnlijk zullen we dit nooit te weten komen, maar het blijft spraakmakend en stiekem denken we dat ze dat helemaal niet erg vindt. Of ze trekt zich er gewoon niks van aan, waar we ook bewondering voor mogen hebben.

Kim3

And last but nog least: de Vogue met mevrouw Kardashian en haar lief schijnt de best verkochte editie sinds tijden te zijn. Van te voren deden de geruchten de rondte dat Kanye betaald zou hebben om met zijn wederhelft plaats te mogen nemen op de cover van het meest invloedrijke fashian magazine. Echter werd deze beschuldiging ontkend door Anna Wintour herself.

Conclusie: Please Kim, keep us posted, cause we love it! En we zijn nog lang niet uitgepraat.

Q: Heb jij al genoeg van Kim Kardashian in de media of ben je er net als wij nog lang niet klaar mee?

Beeld: Instagram

Één reactie op “Waarom we nog niet zijn uitgekeken op Kim Kardashian”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.