Categorieën
Fashion Inspiratie

Wish list

“Ik heb echt geen kleren meer. Ja die stapel in mijn kast ken ik inmiddels wel. Van voren naar acteren en van links naar rechts. Ik ken mijn kleren door en door en er is niks spannends meer aan. En even serieus: met wat moet ik het combineren? Inmiddels heb ik elke combinatie al wel gehad. Als ik nou een nieuwe broek heb, of die top die ik laatst zag, ja dan zijn er weer mogelijkheden.” Herkenbaar? Ongetwijfeld.

wishlist1

Femme Magazine’s Mariëlle ziet haar kledingkast soms ook met een sombere blik in en grijpt dan naar haar telefoon om in haar notities een “wish list” op te stellen van spullen die ze móet hebben. Deze wish list is samengesteld aan de hand van haar favoriete winkels in Utrecht city.

Jurk – Zara
Looove dresses. Dat is een goede redden toch?

Top – H&M
Stripes, omdat het nooit uit is. Met een goed streepjes shirt kun je er weer eeuwen tegenaan. Hoewel… met een haenemmetje zal die eeuw wat sneller voorbij zijn, maar daar is de prijs ook naar.

Broek – Pullandbear
Dit overleeft ze niet als haar vriend dit ziet… Maar ze zijn zo FIJN!

Jurk – Supertrash
Met twee bruiloften op de planning is dit een musthave (al komt dat woord inmiddels bij ieders neusgaten weer uit.) Alleen de prijs…euh… Halloho, het is een bruiloft!

Top – Zara
Ze is gek op basics. Deze top past precies in haar smaak. Simpel, stijlvol en je hoeft er niet heel lang over na te denken als je deze wil combineren.

Q: Welk item zou je haar aanraden?

Één reactie op “Wish list”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.