Categorieën
Fashion Nieuws

It’s Cara

Tegenwoordig kan je bijna niet meer om haar heen: Cara Delevigne. Het Britse fotomodel, mannequin en actrice staat graag in de spotlights en zoekt deze dan ook vaak op. Wij worden op een of andere manier altijd vrolijk van haar en keken dan ook met een lach op ons gezicht naar de nieuwe campagne van Topshop. In de wereldwijde herfst/wintercampagne van de Britse keten wordt voor het eerst één enkel model ingezet. Laat dat maar aan Cara over. Na DKNY, Burberry en Pepe Jeans ging ze voor Topshop aan de gang.

caratopshop

Naast de foto’s die in Londen zijn geschoten door modefotograaf Alasdair McLellan is er maandag een korte film gelanceerd. De eigenaar van Topshop, Philip Green, is ook fan van Cara. Hij zegt: ‘Hoewel Cara pas 21 jaar is, ziet ze er volwassen en geweldig verfijnd uit in de kleding. Ze past perfect bij onze klant en is het ultieme model voor Topshop’. Hij zou een langdurige samenwerking met Cara dan ook wel meer dan zien zitten. Een eigen Topshop-collectie zoals die van Kate Moss laatst zit er volgens Green nog niet in. Er moet natuurlijk ook iets te wensen overblijven voor Delevigne.

Hoe hebberig word jij van de beelden? Het is nog even wachten, maar de keten opent naar verwachting in oktober een winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Met maar liefst drie verdiepingen wordt ons wachten dus zeer waarschijnlijk beloont! De keten is van plan om volgend jaar nog meer uit te breiden. Er zullen dan winkels openen in onder andere Hong Kong, Nieuw-Zeeland, Egyte en Panama.

Bekijk de korte film hieronder.

Q: Vind jij Cara ook zo’n geschikt model voor Topshop?

Één reactie op “It’s Cara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.