Categorieën
Fashion Inspiratie

De mooiste outfit van Ashley Olsen

Deze outfit van Ashley Olsen vonden we zo te gek dat we als ware fashionjagers door de jungle van virtuele winkels slopen en de juiste items probeerden te vangen.

ash1

Jurk, Asos Collection, €39,44
Jack, ONLY, €39,95
Schoenen, Felmini, €139,00
Tas, Asos Collection, €€56,34

De dames Olsen weten als geen ander de boho-look te claimen. Zij zíjn de boho-look. Met hun warrige beachy  coupe en kleding waarmee ze uitstralen “ik heb vanmorgen gewoooon wat uit de kast getrokken” weten ze er toch vanaf hun grote teen tot aan hun kruin voortreffelijk uit te zien. Een nonchalance waar je “u” tegen zegt en toch een houding dat alles erop wijst dat het meiden met klasse zijn. Wauwie, niemand die zich nog kan concentreren als zij een ruimte binnenlopen. En dat verdubbelt, want ze zijn natuurlijk met zijn tweeën.

Het viel ons op dat Ashley onder de stoere, legergroene jas eigenlijk een vrij net jurkje draagt. Een jurk waar Anna Wintour ook nog wel in gezien zou willen worden, maar dan wordt er bij haar niks aan de nonchalance overgelaten. De rest geeft de look alsof ze zo naar het strand kan gaan: de speelse fringe aan de tas de lading armbandjes aan haar pols, stoere schoenen en een stoere jas die een hoosbui als die van gisteren best aankan. Ashley Olsen, we laten ons maar al te graag door je inspireren.

Q: Wat vind je van de outfit? En wat vind je van Ashley Olsen?

Beeld

3 reacties op “De mooiste outfit van Ashley Olsen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.