Categorieën
Fashion Trends

Het is weer tijd voor trends #1

Halverwege de maand augustus is de zomer nog in volle gang. Helaas tik ik dit stukje niet vanaf een zonnig balkon maar zit ik binnen terwijl de regen tegen het raam tikt. Zomer in Holland, je kent het wel. En als we de zon dan vaker niet dan wel tevoorschijn zien komen gaan onze gedachte stiekem alweer uit naar het najaar. Niet omdat we nou zo’n zin hebben in meer regenachtige herfstdagen, het zijn de najaar trends die ons bezig houden. Met de nieuwe collecties die de winkels inmiddels binnen druppelen mogen we er weer aan geloven. Het is weer tijd voor nieuwe trends! 

trends2

Ook dit seizoen is er voor ieder wat wils: van drukke prints tot knallende kleuren en van klassieke stukken tot oversized kleding. Redacteur Femke bereidt je rustig voor op een nieuw seizoen door je op de hoogte te brengen van een paar echte herfst/winter trends van 2014/2015.

Vandaag is rood de kleur van jouw kleding! Designers Valentino, Prada en Versace kwamen met een opvallend rood gekleurde look de catwalk op. In deze kleur ben je in ieder geval niet te missen. Wij worden er naast alle donkere herfst en winterkleuren al erg vrolijk van.

Hoe groter hoe beter, aankomend seizoen mag je kleding lekker oversized vallen. Met een grote mantel, poncho of cape over je outfit hoef je daarnaast niet bang te zijn dat je het koud krijgt. Ook deze mag een maatje meer zijn, laat je kleding maar wat ruimer vallen.

De galaxy trend: deze trend is misschien wel nooit weggeweest en dit seizoen hotter dan ooit. De galaxy print, glimmenende space materialen en pailletten mogen weer uit de kast volgens Chanel, Miu Miu en Saint Laurent.

galaxy

Omdat we ons kapsel liever niet laten ruïneren door een typisch Hollandse plensbui dragen we aankomend seizoen volop regenjassen. Het beschermen tegen de regen gaat verder dan jouw favoriete paraplu, voortaan ben jij 100% waterproof. Onder andere Miu Miu en Alexander Wang zijn in de race voor de meest fashionable regenoutfit van dit seizoen. Deze trend lijkt wel speciaal bedacht voor ons Nederlanders.

Q: Wat vind jij van deze eerste trends voor het aankomende seizoen?

Beeld: Pinterest

Één reactie op “Het is weer tijd voor trends #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.