Categorieën
Fashion Nieuws

Doutzen Kroes is bijna het best betaalde model ter wereld

Er kan er maar één de beste zijn, en als het om het loon van topmodellen gaat is Doutzen Kroes nét niet de beste, maar wel de op één na beste. Want het Forbes zet haar op nummer twee in de lijst van best betaalde modellen. Hoewel het allemaal om veel geld gaat hoeft Gisele Bündchen zich geen zorgen te maken om van haar troon gestoten te worden.

dout

Hoeveel miljoen?
Met opdrachtgevers als Calvin Klein, Victoria’s Secret, L’Oréal Paris en H&M kun je er vanuit gaan dat je geldboompje een flinke groeispurt zal doormaken na elke geschoten klus. En dat bleek ook wel, want Doutzen Kroes sleepte in 2013 en 2014 zo’n 6 miljoen euro in de wacht binnen een tijdbestek van twaalf maanden. Dat bedrag bezorgde haar een tweede plaats op de lijst van Forbes die een opsomming maakte van de best betaalde modellen ter wereld. En dat terwijl ze een groot deel van de tijd uit de running is geweest vanwege haar zwangerschap van haar pas geboren dochtertje Myllena Mae. 

Een verschil van 29 miljoen euro met nummer 1
Gisele Bündchen staat, zoals verwacht wederom op nummer één van beste betaalde modellen ter wereld. En Doutzen’s Victoria Secret collega Andriana Lima verdiende het afgelopen jaar even veel geld als Doutzen. Tussen nummer één en nummer twee op de lijst zit wel een heel groot verschil. Een verschil van 29 miljoen euro. Gisele verdiende in twaalf maanden namelijk 35 miljoen euro.

En de rest
Ook Kate Moss, Kate Upton en Miranda Kerr deden het niet slecht, alle drie zetten zij in twaalf maanden tijd hun werkzaamheden om in 5,2 miljoen euro per persoon. Misschien moeten we dan toch een carrière switch overwegen.

Bron
Beeld

2 reacties op “Doutzen Kroes is bijna het best betaalde model ter wereld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.