Categorieën
Fashion Trends

Goede investeringen voor je garderobe

Nee, wij noemen het geen shoppen, wij noemen het investeren wanneer we jagen op fashion items die de komende tijd in de mode blijven. En dat kost eigenlijk geen geld: dat bespaart vooral heel veel miskopen. Koppie, koppie.

investering1

Mantel, Noisy May, €99,95
Kabeltrui (links), Even&Odd, €29,95
Kabeltrui (rechts), Esprit, €48,95
Ripped boyfriend, Pull&Bear, €42,64
Mat zwarte pump met blokhak, River Island, €63,98
Slangenleren pump met blokhak, Faith, €83,89

Topstukken
Elk seizoen heeft items waarvan je van begin af aan al weet dat ze nog wel een paar seizoenen meegaan. Dat was het geval met de jumpsuit, vorig jaar kwam de faux fur die we nog steeds dragen en skinny jeans is ook zo’n mooi voorbeeld. Als je elk seizoen die topstukken scoort kun je er weer jaren tegenaan. Zulke items noem je investeringen. En pas deze term vooral toe als je vriend weer eens met een scheef oog tegen je shopgedrag aankijkt.

De items van dit seizoen
Wij denken dat je deze items moet hebben om je de rest van het seizoen en de seizoenen die daarop volgen geen zorgen te hoeven maken over je garderobe:
Ripped boyfriend: hoe gescheurder hoe beter, hoe mannelijker hoe heter. De boyfriend jeans is al een tijdje vaste prik in het straatbeeld en echt, deze jongensbroek gaat voorlopig ook nog niet weg.
De blokhak: bij voorkeur met een spitse, puntige neus.
Kabeltrui: het liefste eentje waar je een beetje in verzuipt.
Manteljas: al ons halve leven houden we ons in de winter buiten warm met manteljassen en toch veranderen ze in de loop der tijd. Nu moeten we het hebben van de oversized maten en pastel kleuren.

Q: Van welke items ben jij al voorzien?

Één reactie op “Goede investeringen voor je garderobe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.