Categorieën
Food & health Gezond eten

Foodness’ eerste e-kookboek Foodness Fastfood

Als er iemand is die onze wensen in vervulling kan laten gaan dan is dat wel Claartje Schröder van Foodness.nl. In Foodness’ eerste e-kookboek Foodness Fastfood staan alleen maar gezonde en makkelijke gerechten die binnen 20 minuten klaar zijn. Wij zeggen: onze bijbel! En vergeet ook de kerstdagen niet.

foodness1

Dit is Foodness
Wie Foodness al een beetje kent, weet wel wat voor (flexitariër) vlees hij in de kuip heeft. Over het algemeen zijn de gerechten makkelijk te bereiden en zijn ze super gezond. En het aller leukste aan Foodness vinden we zelf dat er op ongeveer elke guity pleasure vette hap wel een gezonde variant is bedacht. Geniaal! In het boek Foodness Fastfood vind je 25 recepten: 5 ontbijtjes, 5 lunches, 5 snacks, 5 avondmaaltijden, en vijf zoete gerechtjes. Een sneak peek van de inhoudsopgave:

foodness2

Geen stress en geen extra kilo’s met kerst
Wat zijn de hoofdredenen dat mensen opzien tegen de kerstdagen? Je wordt er vadsig van en het levert een hoop stress op. Niet als je Foodness Fastfood de handleiding van je kerst laat zijn. Alle gerechten zijn zo gemakkelijk in elkaar te draaien dat je er niet langer dan 20 minuten op hoeft te ploeteren. Misschien moet je wel eerst een aantal keren oefenen, maar ten eerste moet je dat eigenlijk altijd voor zulke gelegenheden en ten tweede is dat echt totaal niet erg.

Ons kerst-menu
We hebben vast een glimp in het e-boek geworpen en van die gerechten is echt wel een kerstdiner in elkaar te draaien. Zij het wat puzzelen met een ontbijtje als dessert en een lunchgerecht als voorgerecht. Wat dacht je van een tomatencarpaccio voor, gevolgd door een visstoofpoje als hooftgerecht en over een het dessert twijfelen we nog een beetje tussen de Brownies met -WTF?!- bruine bonen en de crumble van quinoameel met vanille. Kwijl,kwijl*. Daar kun je best bij je (schoon)ouder mee aankomen toch? Of ja, aankomen doe je er niet van.

Sinds vorige week is Foodness Fastfood te bestellen op Foodness.nl, normaal voor €8,95, maar voor iedereen die voor 15 november bestelt, kost het maar €6,95. Dat is geen geld toch?

Q: Kende jij Foodness.nl al? Zo ja, dan zijn we heel benieuwd naar jouw favoriete recept!

Één reactie op “Foodness’ eerste e-kookboek Foodness Fastfood”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.