Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

We kunnen niet wachten: Gooische Vrouwen 2

Alleen bij de trailer van Gooische Vrouwen 2 springen de tranen je al in de ogen van het lachen. Na jaren van rust zijn de gooische vrouwen weer terug en niks veranderd.

gooische-vrouwen1

Sneak peek
Eindelijk komt er een vervolg op één van onze favoriete films Gooische Vrouwen, wat weer een vervolg was op één van onze favoriete series met de gelijkmatige naam. Deze winter in december  zal Gooische Vrouwen 2 de bioscopen van Nederland laten volstromen. Wij zijn veel te ongeduldig om daarop te wachten (hallo, de herfst is nog maar net begonnen) en gingen op zoek naar sneak peeks.

De crew is weer compleet
Alle leuke acteurs van Nederland verzamelen! Ze zitten er allemaal weer in: Cheryl, Martin, Jari, Anouk, Claire Roelien, Evert, het chronisch luisterende oor dokter Rossi, Tom, tante Cor , en natuurlijk de scharreltjes van Martin. Beginnen de herinneringen alweer op te borrelen?

Claire
Gooische Vrouwen 1 sloot af met Merels reis naar Burkina Faso, waar ze samen met haar vriend en zoontje voor minimaal een aantal jaren zou gaan wonen. Claire kon de afstand niet verdragen en vluchtte er achteraan. Nu blijkt dat ze zelf ook jaren in het Afrikaanse land heeft gewoond. Bij haar terugkomst is ze totaal ontgooid. Iets waar niet iedereen meteen aan kan wennen.

Hoe verder
De rest van de personages is geen spat veranderd: Martin met zijn scharreltjes; eeuwige ruzies; luxe leventjes; onverwoestbare vriendschappen; huwelijken die net zo onverwoestbaar zijn, zo blijkt; honden; nieuwe huwelijken en nieuwe liefdes. Kortom: die film moet vervroegd in de bioscopen draaien. We houden het niet meer!

Q: Kun jij ook niet wachten op Gooischte Vrouwen 2?

4 reacties op “We kunnen niet wachten: Gooische Vrouwen 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.