Categorieën
Fashion Inspiratie

Dit draag je met een appelfiguur

Wanneer je figuur de vorm heeft aangenomen van het stukje fruit met rode wangetjes, is het belangrijk dat je je kleding hierop aanpast. Dit appelfiguur hoeft namelijk helemaal niet op te vallen, zo lang je maar de juiste kleding draagt. Losvallend en strakke kleding op de juiste plekken zijn jouw sleutelwoorden. Net als de woorden taille, rondingen en creëren.  

appel3

Bekend Nederland doet het zo
De Nederlandse top zul je nooit in kleding zien die niet bij hun figuur past. Bekend Nederland wordt hier namelijk persoonlijk in geadviseerd. En gebeurt dit niet, dan kennen ze de juiste mensen of de mensen die ze kennen kennen weer de juiste mensen. Hoe dan ook, BN-ers hoeven nooit de plank mis te slaan. De meesten van ons bevinden zich echt in een ander wereldje en hebben geen personal styliste of adviseur binnen bereik. We proberen zo goed mogelijk te helpen.

De kenmerken
Een appelfiguur kenmerkt zich door een rond bovenlichaam en rechte, slanke (vaak lange) benen die dicht tegen elkaar aanstaan en eerder geneigd zijn om een X te vormen dan een O. Daarom is het belangrijk dat er wat taille wordt gecreëerd. Mensen met een appelfiguur hebben al snel last van een klein buikje. Verleg daarom vooral de aandacht van de buik. Vermijd items die nauw op het lichaam aansluiten.

appel1
Zwart rokje, Noisy May, €23,95
Gestreepte top, ONLY, €19,95
Jeans, Levi’s €99,95

Jurkjes en rokjes die aan de onderkant uitlopen doen wonderen. Het zwarte uitlopende rokje, met een losvallende top in de rok gestopt zal ervoor zorgen dat het lijkt alsof je meer taille en rondingen hebt. Die losvallende top is ook weer goed te combineren met een bootcut broek die aan de onderkant wat uitloopt. Wat een geluk dat die weer helemaal terugkomen. Stop de voorkant van de top nonchalant in de broek.

 

appel2
Jurk, Louche, €64,95
Loafers, Asos Collection, €50,00
Vest, Mint & Berry, €71,95

Ook hier hebben we weer te maken met een jurkje dat aan de onderkant wat uitloopt. Met een lang, grof vest erover komen je benen mooier uit dan ooit tevoren. Vermijd hakken om je benen uit natuurlijke proporties te brengen. Draag onder dit setje deze platte, bruine loafers, je kunt het hebben.

Beeld

Één reactie op “Dit draag je met een appelfiguur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.