Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Nieuws voor het festivalseizoen van 2015

Mest je spaarvarken maar vast vet, want de eerste festivalnieuwtjes voor het festivalseizoen van 2015 zijn alweer bekend. En we beginnen er verrekte veel zin in te krijgen. Voetjes in het water, gezicht in de zon en handjes de lucht in.

festival-2015

Voorbereidingen zijn in volle gang
Zo om en nabij het moment dat de laatste festivalgangers het terrein afdropen van het laatste festival van afgelopen seizoen, draaide de organisatie alweer op volle toeren ter voorbereiding van het volgende festivalseizoen. Voor de harde kern van de evenementenorganisaties gaat het festivalseizoen gewoon het hele jaar door. In ieder geval de organisatie ervan dan.

Aftellen geblazen
Inmiddels is er alweer het één en ander bekend voor het festivalseizoen van 2015. We kunnen niet wachten om onze (dan) gebruinde benen door korte broekspijpen te steken. Stralen in de zon en dansen totdat je erbij neervalt.

Rock Werchter
De grootste festivals hebben al wat plannen uit de doeken gedaan. Zo presenteert Rock Werchter alvast een line up met onder andere Pharrel Williams die voor de zoveelste keer doorbreekt, de Foo Fighters en de Britse -wat alternatieve- band Muse. Rock Werchter vindt plaats van 25 tot en met 28 juni in België. Het is overigens ook al bekendgemaakt dat de Foo Fighters op Pink Pop 2015 staan.

Concert at Sea
Ook Concert at Sea heeft een dikke vette naam binnengehengeld. Niemand minder dan Lenny Kravitz zal een paar toontjes zingen op het Nederlandse Festival dat op 26 en 27 juni wordt gehouden. Naast deze held zullen Racoon, Blof en Kensington optreden.

Dance Valley
Hoewel Dance Valley eigenlijk net voorbij is, zijn afgelopen woensdag al de aller eerste kaarten voor de editie in 2015 verkocht. Dat is wel heel erg vroeg. Het gaat dan ook maar om een beperkt aantal en de reguliere verkoop vindt pas later plaats. Toch is het opmerkelijk.

Lowlands?
Over wat Lowlands in 2015 te bieden heeft is nog niks bekend. Het festival mag zich, na jaren lang binnen een paar uur uitverkocht te zijn geweest zonder dat er ook maar één artiest bekend was gemaakt, wel weer eens bewijzen. Afgelopen jaar viel de verkoop maar wat tegen. Het festival was uitverkocht, dat wel, maar dat heeft op zich laten wachten tot niet zo heel ver voor het festival begon. Bezoekers willen blijkbaar toch eerst weten waarvoor ze een kaartje kopen.

Q: Krijg jij hiervan ook zo’n zin in de zomer van 2015?

Bron, bron

Één reactie op “Nieuws voor het festivalseizoen van 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.