Categorieën
Fashion Inspiratie

De stijl van een rock chick

Leer, gescheurde kleding, ruige accessoire, te korte tops en wilde details. Een rock chick laat niks aan het toeval over, ook al wil ze dat wel uitstralen. Met beide voeten schopt ze lekker tegen de maatschappij in. 

rockchick1

It’s all about attitude
Bij een rock chick is de scheur in haar broek echt geen toeval. Ze is echt niet plat op haar smoel gegaan en ze heeft ook heus wel geld om een nieuw broek te kopen. Maar geen rock chick die dat in haar hoofd haalt. Want de broek is zo gekocht. Sterker nog: de broek is gemáákt met scheuren erin. Een staaltje attitude van de bovenste plank. Een attitude die “schijt aan de wereld” moet uitstralen. Een inspirerende vrouw met een inspirerende kledingstijl. Dat is de rock chick in de notendop.

Dit is de bom
Een veel geziene gast bij de rock chicks van dit moment is de gesp. Vooral schoenen met gespen zijn de bom! Dat straalt “heb het lef om met mij te sollen” en “ik kan de hele wereld aan” uit. Logo’s en crop tops zien we inmiddels alweer een tijdje in het straatbeeld en een combinatie daarvan is helemaal perfect. Rock chicks hoeven niet per se een wasbordje te hebben om dit aan te durven. Het kan ze namelijk niks schelen wat anderen van hen vinden. Maar rock chick: neem jezelf een beetje in bescherming en waag je er niet aan als het eigenlijk niet kan. Er zijn nog zoveel mogelijkheden om de crop top te vervangen.

rockchick2
1. Jeans, New Look, €29,95
2. Leren jack, New Look, €49,95
3. Top, Calvin Klein, €39,90
4. Schoen, Asos Collection, €87,83

Q: Ben jij een rock chick?

Beeld

Één reactie op “De stijl van een rock chick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.