Categorieën
Celebs Showbizz

Fail: gephotoshopte, Instagrammende celebs

Instagramfoto’s van sterren lijken van die natuurlijke kiekjes die ons een kijkje in hun echte leven geven. Maar ook op Instagram wordt er wat op los geshopt. En wij betrapten de sterren op een aantal blunders waar hun photoshop skills duidelijk te zien zijn. En meestal hebben ze het niet eens nodig ook.

fail5

Dag droomwereld, hallo gekke foto’s
Weg droom waarin we allemaal dachten dat we via Instagram de “echte” Miranda en Beyoncé zouden zien. Zo snel als deze droomwereld in diggelen valt, zo snel hebben zij er een kilo’tje of vijf vanaf geshopt. Celebs hebben er een sport van gemaakt om te photoshoppen op Instagram. Verdachten zijn te herkennen aan scheve kastjes, misvormde tegeltjes en andere uit balans gebrachte achtergronden. Alles om er maar beter uit te zien dan in werkelijkheid. Zo blijkt maar weer: celebs zijn ook niet perfect. En iedereen heeft wel iets om over te klagen (als modellen zelfs hun lichaam slanker maken…) Maar please, Victoria’s Secret model, laat ons toch dat putje in je bil zien, en podiumbeest, toe nou, laat ons toe in jouw echte leven, want we hebben die realiteit zo hard nodig. Dan kunnen we eindelijk stoppen met onszelf uithongeren (denk even alle zakken chips weg die er in de week tijdens het zoveelste cheat-moment doorheen gaan).

fail1
Ouwe photohop Koningin Beyoncé doet wel een hele duidelijke duit in het zakje.

fail2
Miranda Kerr maakt alleen selfies als de vloerbedekking kronkelt.

fail3
Die houtnerven horen recht te zijn. Dat weet iedereen die Beyoncé een beetje volgt op Instagram. Deze wand wordt namelijk wel vaker gebruikt als achtergrond.

fail4
Oops, Beyoncé did it again. Bij haar bil (links) heeft de kast wel een erg verdachte hobbel.

KimK1

En die laatste… wie het ziet, mag het zeggen!

Beeld, beeld, beeld, beeld

Één reactie op “Fail: gephotoshopte, Instagrammende celebs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.