Categorieën
Fashion Nieuws

De grote belofte van Amsterdam Fashion Week 2015: Avelon

De hamvraag tijdens Fashion Week: WIE is de grote belofte? Bij welke show MOET je geweest zijn, welke ontwerpen MOET je over de catwalk voorbij zien komen en WAT moet je aan?! Avelon beantwoordt al die vragen.

avelon1

Avelon
Van alle kanten hoor je hetzelfde geluid: Avelon is het he-le-maal. Het Amsterdamse merk wordt wereldwijd al op 200 punten verkocht, bestaat dit jaar 5 jaar en het opende Amsterdam Fashion Week 2015. Veel redenen om trots op te zijn, veel bewijs dat je behoorlijk wat hebt bereikt. Maar de eigenaren zijn nog lang niet uit-geambieerd: “We zitten op een centimeter van de af te leggen kilometer. Die centimeter gaat goed, maar er is nog veel te doen” vertelde mede-eigenaar en oprichter Erik Frenken tegen het Parool. Wij kunnen niet wachten op wat het merk allemaal nog meer voor ons in petto heeft. Het is al zo’n mooi merk. Als dit pas een centimeter van de af te leggen kilometer is, dan zijn we wel heel benieuwd waar het merk over nog eens 5 jaar staat. Dat er een winkel geopend gaat worden staat vast, want die wordt in maart geopend in de Huidenstraat in Amsterdam.

avelon

Zwarte truijurk Discrepancy met semi-transparante finish, Avelon, €319,00
Boxy sweater Duru met gerubberde accenten, Avelon, €159,00
Mid rise skinny bikerjeans Neon Grey, Avelon, €199,00
Type cropped T-shirt met reptielendessin, Avelon, €79,00
Gestructureerde kokerrok Accord, Avelon, €83,70

De stijl
Avelon is een gewaagd merk dat er altijd stijlvol uitziet. Het merk heeft hele gangbare kleding tot kleding waar niet iedereen zich aan zal wagen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hierboven wordt duidelijk de stijl van Avelon weergegeven. Alle weergegeven items zijn te koop bij de Bijenkorf waar nog meer uit de collectie verkrijgbaar is.

Q: Wat vind jij van Avelon?

Beeld

Één reactie op “De grote belofte van Amsterdam Fashion Week 2015: Avelon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.