Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe beautytrends van Max Factor

In de tijd van Fashion Week worden we overspoeld met trends. En dan kunnen de nieuwe beautytrends van Max Factor er ook nog wel bij. Met een nieuwe mascara, nieuwe blushes en het vooruitzicht dat de onderwaterwereld invloed zal hebben op de beautytrends van lente/zomer 2015 leggen we uit hoe je de producten kunt gebruiken.
mftr1

Toen Max Factor in de toekomst keek zag hij dat de onderwater wereld veel invloed zal hebben op de trends van de lente/zomer 2015. Waterige ogen, doorweekt haar en onderwaterkleuren als turquoise, roze, paars, blauw en groen spelen een grote rol. En daar speelt Max Factor op in.

mftr2
De start met een “blanco canvas”.

mftr4

Masterpiece Glamour Extentions 3-in-1 mascara
Poppenoogjes, met dikke, zwarte wimpers overgoten met mascara. Wimpers die de indruk geven dat je zojuist een duik hebt genomen. Mascara, laag over laag en toch hebben we geen zin in spinnenpoten. Met Masterpiece Glamour Extentions 3-in-1 mascara van Max Factor kun je veel mascara over aanbrengen zonder dag het lelijk wordt. De mascara heeft namelijk een heel bijzonder borsteltje: twee zijden zijn plat en twee zijden hebben korte haartjes. Het werkt als volgt: je zet de platte kant van het borsteltje op de aanzet van de wimpers en rolt het borsteltje langs te wimpers omhoog met een drukkende beweging. Zodra er genoeg mascara over de wimpers ligt kun je de wimpers met de andere zijde van het borsteltje kammen. Je kunt deze volgorde een aantal keren herhalen totdat de wimpers de gewenste dikte hebben. Maar eigenlijk is maximaal 3 keer wel genoeg voor wimpers met dezelfde uitstraling als wimperextentiones.

mftr5
Naast een flinke laag mascara, wat erg goed lukt met deze variant, hebben we twee van de vier nieuwe blushes gebruikt om de ogen mee op te maken.

mftr6
Hiervoor gebruikten we Crème Puff Blush 25 Alluring Rose (rechts) voor het hele ooglid tot net onder de wenkbrauw. En Crème Puff Blush 05 Lovely Pink gebruikten we om het kleine stukje ooglid tegen de wimperrand aan wat op te lichten. Hiervoor kun je gewoon een blushkwast gebruiken en ben je lekker snel klaar. Ideaal voor als je een keertje -bijna altijd- haast hebt.

mftr7
In totaal zijn er vier nieuwe blushes die je voor verschillende doeleinden en verschillende effecten kunt gebruiken.

mftr8
Van links naar rechts: 05 Lovely Pink, 15 Seductive Pink, 25 Alluring Rose en 30 Gorgeous Berries.

mftr9
30 Gorgeous Berries is heel geschikt voor vrouwen met een donkere huidskleur. Wij hebben de andere drie tinten gebruikt, omdat het op een lichte huid anders te heftig wordt.

mftr10
Voor een gezonde kleur op het gezicht gebruikten we 15 Seductive Pink en 25 Alluring Rose.

mftr11
Met een grote blushkwast zetten we een schuin kruis op de appeltjes van de wangen om de tint goed te kunnen verdelen. Welke vorm het gezicht ook heeft, wanneer je blush aanbrengt op de appeltjes van de wangen zit je altijd goed, want dit kan iedereen hebben. Vervolgens hebben we 25 Alluring Rose gebruikt om een beetje schaduw te creëren. Door een kus-beweging te maken kun je precies zien waar de schaduw hoort te vallen. Met een grote poederkwast hebben we het overschot poeder van de huid geveegd, zodat er een natuurlijk resultaat overbleef.

De nieuwe producten van Max Factor zijn vanaf februari verkrijgbaar. Max Factor Masterpiece Glamour Extentions 3-in-1 mascara is verkrijgbaar voor €17,99 en de vier tinten Crème Puff Blush zijn verkrijgbaar voor €12,99 per stuk.

Q: Wat vind jij van deze nieuwe producten?

4 reacties op “Nieuwe beautytrends van Max Factor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.