Categorieën
Fashion Inspiratie

DE fashiontrend van 2015: Parisienne

Een trend die je zeker niet mag missen en zeker wel in de gaten moet houden is de fashion die de dames uit Parijs al jaren met liefde dragen. Oui, oui, Paris.

Paris0

Inspiratie uit Parijs
Natuurlijk pikken we altijd al sferen op uit de Franse hoofdstad. En zeker als het om fashion en beauty gaat (en eten!). Maar nu lijkt de Parijsgekte hardnekkiger te worden. We willen niet alleen Parijse invloeden verwerken in onze levens, we willen eruit zien als een Parisienne. Het is eindelijk legaal om de minimalistische mode-guru’s één op één te kopiëren. Maar hoe word je een ware Parisienne?

Paris2

Zo wordt je een Parisienne
Sla die Franse lessen maar over, we gaan puur voor de look van een Parisienne. Wie aan Parijs denkt, denkt aan mannetjes met snorretjes, gestreepte shirts, zwarte pantalons, een baret op hun blozende koppie, platte degelijke schoenen met net zulke degelijke sokken erin en bij voorkeur knabbelen ze van het stokbrood dat onder hun arm is geklemd. Deze typische Franse look kan heel makkelijk heel vrouwelijk worden. Kijk maar:

Paris1
Pantalon, Vero Moda, €24,46
Top, Tom Tailor, €19,95
Gouden instappers, Cosmoparis, €144,95
Instappers met panterprint, Cosmoparis, €159,95

Maar dan spannender
De baret hebben we even achterwege gelaten, omdat deze look gewoon beter is zonder, of juist beter is met een enorme hoed. De degelijke schoenen hebben we degelijk gehouden, maar wel met een spannende twist. Natuurlijk kun je het bij zwart houden. Maar wij vonden de outfit nu net wat meer pit hebben.

Paris3

Trek je Parijse clichés uit de kast
En natuurlijk mag je het komende seizoen ook alle andere Parijse clichés uit de kast trekken: kokerrokken, A-lijn rokken, vlekkeloze witte blouses, mantelpakjes, bolhoedjes, bretels en ga zo maar door.

Q: Welke Parijse trends pak jij op?

Beeld, beeld, beeld

Één reactie op “DE fashiontrend van 2015: Parisienne”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.