Categorieën
Fashion

Shiny Brown Night Butterfly ketting by Claire Obscur

Het is echt helemáál niet goed voor mijn portemonnee, maar oehh ik heb zo’n leuke webshop ontdekt! Niet eens eentje met make-up, maar vol met prachtige, handgemaakte sieraden en het draagt de prachtige naam Claire Obscur. In de webshop van Claire Obscur vind je hele bijzondere handgemaakte sieraden die geïnspireerd zijn op de zogenaamde clair-obscur techniek, oftewel het gebruik van contrast tussen licht en donker. Let me show you de Claire Obscur Shiny Brown Night Butterfly necklace!

Behalve dat de shop er echt fabulous uitziet is het ook echt een klein feestje om je bestelde sieraad uit te pakken. Verpakt in een mooi wit doosje omhuld met een lichtroze crepepapiertje vind je je armband, ketting, oorbellen of ring op een mooi zwarte zachte ondergrond. En heb je dat té schattige kleine roze envelopje al gezien met al die leuke details? Love it!

De Claire Obscur webshop heeft een ontzettend ruim en gevarieerd assortiment en ik ben sinds kort de gelukkige eigenaresse van de Shiny Brown Night Butterfly ketting, die afkomstig is uit de Animals at Night collectie. De Shiny Brown Night Butterfly is een donkerbruin met zwarte nachtvlinder met in het hart glanzend bladkoper en een hele mooie roségouden ketting van 49 centimeter die in 3 lengtes te verstellen is.

Het leuke van de ketting is dat je ‘m op verschillende hoogtes kan dragen, op de foto links heb ik ‘m vastgezet in het tweede gaatje en op de foto rechts in de derde, zo is de ketting op z’n langst. De ketting is superstevig en is een echte eyecatcher, tijdens het dragen ervan heb ik er al heel wat leuke complimentjes over gehad. Oh yes, I like the Shiny Brown Night Butterfly!

KettingCODe Shiny Brown Night Butterfly ketting is voor € 40,00 verkrijgbaar bij Claire Obscur.

Q: Wat vind jij van deze leuke Shiny Brown Night Butterfly ketting en de andere Claire Obscur creaties?

18 reacties op “Shiny Brown Night Butterfly ketting by Claire Obscur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.