Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Morning Baby! BB Cream

Nóg een nieuwe BB Cream? Oh, yes! Het steeds leuker en leuker wordende Miss Sporty gaat er met slechts een klein beetje van de Morning Baby! BB Cream als het goed is voor zorgen dat we ’s morgens meteen lekker fris en fruitig voor de dag komen. Of dat echt zo is? Je gaat het zien!

Laat ik beginnen met het tubetje, die ik er erg leuk uit vind zien. Schattig, hip, van mooi materiaal, ik zeg: good job. Achterop de tube is te lezen dat de Morning Baby! bijzonder is om de volgende 5 redenen:

– voedt de huid
– verdoezelt oneffenheden/verkleint poriën
– maakt je huid zacht
– beschermt tegen invloeden van buitenaf
– geeft je huid een mooie parelmoer glans

De BB Cream is verkrijgbaar in twee tinten: Nude Radiance en Beach Radiance en zou het zo’n 14 uur uit moeten houden. Zelf vind dergelijke beloften als de laatste eerlijk gezegd nooit zo heel boeiend, omdat ik alles ’s avonds het liefst zo snel mogelijk van mijn gezicht poets.

Wat me direct opviel aan deze BB Cream is dat hij niet alleen licht van structuur, maar ook vrij licht van kleur is. Hoera! Verder is de crème is makkelijk smeerbaar, laat zich egaal verdelen en heeft ook nog eens een lekker fris en subtiel geurtje.

Als je goed kijkt zie je in de crème een heel klein, subtiel parelmoerachtig shimmertje dat zorgt voor een mooie glans. De Nude Radiance is voor mijn huid eindelijk eens niet véél te donker, misschien wel iets, maar het kan er op zich wel mee door. Rode vlekjes worden mooi gecoverd, maar mijn huid kan nog wel ademen en ik loop niet rond met een dik, opvallend masker op mijn gezicht. Yes, hij is fijn!

De Miss Sporty Morning Baby! BB Cream is voor € 3,49 verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Wat denk je van deze nieuwe BB Cream, ga je ‘m proberen? 

21 reacties op “Miss Sporty Morning Baby! BB Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.