Categorieën
Fashion Trends

Celeb trend: booty shorts

Dat sommige celebs het liefst zo weinig mogelijk kleding om het lijf hebben is op zich niet heel shocking, maar dat er bij zijn die steeds minder gaan dragen en steeds meer laten zien gaat misschien net even een beetje teveel van het goede worden. Behalve de gewone decolletés zijn nu ook heuse bildecolletés een trend, oftewel: booty shorts. Miley Cyrus, Rihanna en J. Lo zijn in ieder geval al fan, kijk maar mee.

Van het feit dat Rihanna graag een beetje extravert door het leven gaat kijken we inmiddels niet echt meer op, maar het zou wat mij betreft geen kwaad kunnen zichzelf zo af en toe een beetje meer te bedekken. Ik ben echt niet heel preuts ofzo hoor, maar scheuren op bilhoogte gaan mij net even iets te ver.

Ja weet je, Miley Cyrus kan het hartstikke goed hebben natuurlijk, maar zeker het broekje rechts zou nog wel een centimeter of wat extra stof kunnen hebben. En meid, laat alsjeblieft je haar weer groeien.

Als je 44 jaar bent, een tweeling op de wereld hebt gezet en er dan nog zo stunning uitziet kan ik alleen maar zeggen: wauw. Toch weet ik niet of zo’n ultrashort broekje nou echt zo’n heel goed idee is, een mooi jurkje is misschien toch een betere optie.

Q: Wat vind jij van de booty short trend?

17 reacties op “Celeb trend: booty shorts”

Die mega dunne Noorse blogsters lopen ook alleen maar in deze booty shorts. Zij kunnen het goed hebben.. Maar het is niks voor mij. Die linker foto van Miley kan trouwens echt niet, dat broekje ziet er niet uit haha. En ja, ze moet echt d’r haar terug laten groeien!

Ik vind shorts best leuk, maar wel die over je kont vallen. Ik vind het niet zo fijn als half Nederland tegen mijn bil aan zit te kijken. Wat ik zelf niet snap is, daar kan je je toch niet fijn in voelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.