Categorieën
Beauty Make-up

Paarse wimpers met Bourjois // hot or not?

De tijden dat we alleen maar zwarte mascara’s in ons make-up tasje hebben liggen zijn voorbij, want ook onze wimpers willen KLEUR! Onlangs toverde ik mijn lashes al om in een frisse aquagroene/blauwe kleur met de Bourjois Volume Glamour Max Holidays mascara 54 Green Lagoon en nu gaan ze voor purple met de 55 Purple Mania!

Buiten dat ik de Bourjois Max Holidays vooral gebruik voor de leuke kleurtjes zijn het ook gewoon echt hele fijne mascara’s. Ze brengen prettig en makkelijk aan, separeren mijn wimpers mooi en ook niet onbelangrijk: ze geven ze volume en lengte. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik er ook echt mee de straat op durf, maar ik vind de paarse mascara boven verwachting gaaf!

Met zo’n lekker knalkleurtje op je wimpers hoef je met de rest van je ooglook niet heel spectaculair uit te pakken, want je wimpers spreken al genoeg. Nice!

Q: Wat vind jij van de paarse mascara trend: hot or not?

21 reacties op “Paarse wimpers met Bourjois // hot or not?”

Ik vind het bij jou wel mooi staan en heb meerdere gezien die het kunnen hebben. Maar ik moet nog steeds bij gekleurde mascara aan mijn moeder van vroeger denken. Nee het is niet mijn ding helaas..

Ik heb de paarse ook, al is deze bij mij op de wimpers niet zo fel als bij jou.
Dit is mijn ‘go to’ mascara op het moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.