Categorieën
Fashion Lifestyle Nieuws

Cara Delevingne Collection

Afgelopen week kon je op Femme Magazine al lezen over de geruchten rondom Cara Delevingne en Mulberry. Zondag was het dan eindelijk zover, het Britse modehuis maakte bekend dat het model Cara Delevingne zowel een tas naar haar vernoemd krijgt als de tassenlijn ontworpen heeft. Met de Cara Delevingne Collection heeft het iconische Britse model haar eerste tassenlijn gelanceerd. 

Caramulberry

Het lang bewaarde geheim werd bekend gemaakt tijdens London Fashion Week. Mulberry organiseerde een diner om de samenwerking met het model te vieren. De tassen uit de collectie zijn zowel elegant als praktisch. Cara wil dat het een tas is voor iedereen. ‘Mijn oma van 103 jaar oud zal deze tas mooi vinden, maar mijn neefje van 5 jaar oud zal de tas ook mooi vinden’. De tas is op drie verschillende manieren te dragen. Zo kan hij op de rug gedragen worden, aan je schouder of als handtas. Er zullen verschillende formaten, materialen en kleuren verkrijgbaar zijn.

Cara Delevingne heeft een aantal persoonlijke elementen aan de tas toegevoegd. Er is een limited edition ontworpen met opdrukken geïnspireerd op de tatoeage van een leeuw op haar wijsvinger. Ook zit er binnen in de tas een hartje, tevens geïnspireerd op een tatoeage van het model. De tassen zullen halverwege augustus te koop zijn. Begin maar alvast met sparen, de prijzen zullen namelijk variëren tussen de 1085 en 1524 euro. Bekijk hieronder de tassen.

caratas5caratas4

caratas2

caratas1

 

Q: Wat vind jij van de door Cara Delevingne ontworpen tassen?

Bron: Mulberry

 

 

2 reacties op “Cara Delevingne Collection”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.