Categorieën
Celebs Showbizz

Wat kan die Michel Mulder zingen

We kwijlen massaal weg tijdens de Olympische Winterspelen. Sven vonden we al leuk, en dit jaar zijn er nog wat smakelijke favorieten bijgekomen. Natuurlijk kijken we voor de sport (ahuh). Maar daarnaast is er nog zoveel meer te ontdekken over onze Nederlandse vertegenwoordiging in Sochi. Wist je bijvoorbeeld al dat Michel Mulder nog een talent bezit naast het schaatsen?

Michael-Mulder

Dat Michel Mulder lekker over de schaatsbaan glijdt heeft hij inmiddels wel bewezen met het scoren van zijn Olympische medailles. Dat hij naast een gouden plak ook een gouden strotje heeft, dat kwam afgelopen week aan het licht.

Samen met Roel van Velzen zette hij een showtje neer in het Holland Heineken House. Roel achter de piano en Michel zette zijn lippen aan de microfoon. Wat niemand had verwacht, was dat het best heel erg aangenaam klonk. Het klonk eigenlijk zelfs heel goed. Die enkele valse noot zien we door de vingers, dat zullen de zenuwen wel zijn geweest. Schaatsen voor de hele wereld is toch van een heel ander kaliber dan zingen voor een stelletje gekke, feestende Hollanders. Ook de kwaliteit van de geluidsopname was niet helemaal top. Dat is niet erg. We genieten met volle teugen van dit optreden.

Q: Zou er nog een carrière in zitten voor deze schaatser? Wat denk je: een go of een no-go?

Beeld: Twitter

3 reacties op “Wat kan die Michel Mulder zingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.