Categorieën
Fashion

Net als Rihanna in badkleding shoppen of het terras op…..?

Stel je voor: je bent Rihanna, je bent lekker aan het chillen op een jacht aan de kust van Monte Carlo en hebt ineens zin om even gruwelijk te gaan shoppen. Even snel een zwierig rokje of jurkje aanschieten? Tuurlijk niet, je gaat gewoon in je badpak!

De foto’s van een shoppende Rihanna in hoog uitgesneden badpak met daaroverheen slechts een transparant zwart blousje zijn inmiddels de hele wereld overgegaan en hiermee heeft RiRi al lekker wat bekijks weten te trekken.

Gisteren begaf ik tezamen met zo ongeveer de rest van de Nederlandse bevolking richting de kust en my god, ik heb me daar redelijk zitten verbazen hoe mensen zonder blikken of blozen het terras oplopen. Bij een strandtent moet het wat mij betreft op zich kunnen  mits het er allemaal een beetje fris uitziet  maar toch denk ik dat even snel een rokje of jurkje aanschieten of een pareo omknopen in sommige gevallen op zich niet teveel gevraagd is…..

Q: Wat vind jij: in badpak/biniki een winkel in of het terras op, ja of nee?

Bron foto’s: brunopress.com

18 reacties op “Net als Rihanna in badkleding shoppen of het terras op…..?”

Nu heeft Rihanna ook wel een prachtig strak lijf, maar ik vind het eigenlijk niet kunnen. Niet veel werk om even een (strand)jurkje aan te trekken en jezelf toch een beetje te bedekken. (Maar goed, het is Rihanna he dus die komt er wel mee weg..) Ik doe dat sowieso wel, maar goed ik heb ook een erg lichte huid dus die moet ik sowieso een beetje beschermen.

Rihanna kan natuurlijk alles maken, maar zelf zou ik het echt niet doen. Veel te bloot! Nou geeft een badpak niet heel veel meer bloot dan een short met tank top, maar er zit toch minder onder en het stofje is dunner. Dus… nee. Een bikinitopje met shortje vind ik nog wel kunnen voor op de boulevard ofzo, maar dat is voor mij echt de max.

Ik vind het best meevallen, en zijn genoeg plaatsen zoals in LA daar lopen ze aan de kust overdag ook gewoon in bikini rond (en dan niet alleen aan het strand).. ik vind niet dat ze zich superbloot heeft gekleed een badpak is nog best wel bedekt en dan heeft ze ook nog een top aan..

NEE! Het staat onfatsoenlijk (vind ik persoonlijk) Ze maakt wel duidelijk wat ze ermee wil zeggen. Waarschijnlijk dat ze maling heeft aan iedereen en alles. En als ze zo de aandacht krijgt die ze duidelijk graag wil, dan doet ze het goed. Zeker niet de aandacht die ik zou willen krijgen als ik zo beroemd en rijk zou zijn!

Nee ik vind het toch een beetje vreemd staan, vooral zo hoog opgesneden badpak vind ik eigenlijk niet kunnen in de winkel. In een strandtent vind ik het anders want dan ben je op het strand :D. Wel grappig dat ze vestje met lange mouwen draagt.

Als ik haar figuur had, zeker weten dat ik het zou doen. Het is niet iets wat in mijn systeem zit, je pakt al snel iets om aan je vast te knopen, als is het maar een wikkelrokje. Maar ik vind het haar eerlijk waar niet misstaan. xxx

Wat is het verschil tussen een bikini op het strand en een bikini op het terras??… Gezien word je toch aangezien er, volgens mij, ook mensen op het strand lopen en liggen?!.. Wat een heisa over niks.. Heel hypocriet vind ik..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.