Categorieën
Beauty Nieuws

Vaseline persevent vlog


Vandaag komt mijn allereerste vlog ooit online! Ik neem jullie mee naar het persevent van Vaseline. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien, laat het weten bij de comments. 🙂

– Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

13 reacties op “Vaseline persevent vlog”

Alette, wat heb je dit goed gedaan! Ik heb ook nog nooit een vlog gedaan omdat het me soms zo awkward lijkt! Maar you rocked it meis! De producten lijken me echt geweldig, vooral de aloë fresh variant! Zijn ze al te koop? Ze lijken me heerlijk voor op vakantie namelijk en volgende week ga ik al! Ik heb me echt kapot gelachen om je duimpje omhoog aan het einde en je lach daarbij! Heerlijk mens ben je ook! Top gedaan en ik stem voor meer vlog! Kom maar op! Zo’n event lijkt me super tof om heen te gaan en ik gun het je van harte! Lange comment maar je verdient het!

Wat kom je heerlijk natuurlijk, ontspannen en spontaan over voor de camera Alette! ;D Je doet het hartstikke goed hoor en ik vond het in ieder geval gezellig om een dagje met je op pad te gaan! Leuk ook dat je niet alles zomaar aanneemt maar echt wel kritisch bent naar het product en de beloftes. Dat kan ik echt waarderen! De enige tip die ik je graag mee zou willen geven, is iets zachter en minder ‘schreeuwerig’ te spreken. In je enthousiasme wordt je stem nogal vaak wat harder en hoger. Helemaal niet gek, maar daar kun je op letten! Hoop dat je dit goed opvat!

Erg leuke vlog! Zomaar in het openbaar vloggen lijkt mij ook eng hoor, haha. De producten lijken me ook erg fijn! Wat ik je wel zou willen meegeven, is om echt in de lens te kijken. Ik had het idee dat je dat niet altijd deed. Je hebt trouwens wel een supergave achtergrond op het laatst! Is dat in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.