Categorieën
Fashion Nieuws

Amanda Bynes Gaat de Mode in

Actrice Amanda Bynes was voor behandelingen voor haar persoonlijkheidsstoornissen opgenomen in een kliniek. Daar is ze onlangs ontslagen, hoewel ze nog niet is uitbehandeld, wat haar ruimte geeft om een totaal andere weg in te slaan.

Amanda

Amanda Bynes, die haar bekendheid wellicht meer te danken heeft aan haar bijzondere persoonlijkheid dan aan haar acteerkunsten, en die net als Miley Cyrus het ‘OMG-effect’ in ons loslaat, is ontslagen uit de kliniek waar ze werd behandeld voor schizofrenie en een bipolaire stoornis (stemmingswisselingen).

Hoewel ze wel rustig aan wil doen, gaat ze zeker niet stilzitten. Ze heeft zich namelijk, onder een schuilnaam, ingeschreven voor een opleiding bij de Fashion Istitute of Design and Merchandising in Carlifornia, voor twee niet al te zware vakken. Met de ambitie om modeontwerpster te worden, zoals bronnen fluisteren, heeft ze een nieuw doel in haar leven. Ook zal de opleiding volgens haar omgeving meer structuur aan haar leven kunnen geven. Naar de colleges zal de gebracht en gehaald worden.

Dat de actrice is ontslagen uit de kliniek wil niet zeggen dat daarmee een einde is gekomen aan de behandelingen. Die gaan namelijk gewoon door tijdens haar schooltijd. Vier keer in de week zal ze een therapiesessie ondergaan.

Wat voor designs zullen er uit haar veelzijdige koppie komen?

Bron: RTL Boulevard
Beeld: Twitter

Één reactie op “Amanda Bynes Gaat de Mode in”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.