Categorieën
Beauty

Bourjois Color Edition 24H

De nieuwe Color Edition 24H biedt zes verschillende kleuren met een intens pigment aangevuld door een glimmetje van parelmoer. De intensiteit van de kleur kan heb je helemaal zelf in de hand: het kan heftig en zacht worden aangebracht en het blijft uren lang muurvast op je ogen zitten totdat je zelf ingrijpt.

CE5

Sprookjesachtige kleuren met een metallic finish toveren een stralende oogopslag. In de ronde verpakking bevindt zich één van de zes tinten van de Color Edition 24H van Bourjois.
De oogschaduw voelt zacht als fluweel en kan zo intens op je oogleden belanden als jij wil. Wanneer je met een penseel de crème-poeder textuur aanbrengt wordt de kleur heftiger, maar als je alleen een gloed van de oogschaduw wil zien, dan kun je de oogschaduw aanbrengen of verzachten met je vingertop. De oogschaduw is heel makkelijk aan te passen naar je eigen smaak. Wanneer je nog een extra laag oogschaduw aanbrengt, zal de eerste laag niet weggeveegd worden. De tweede (of derde) laag zal netjes over de onderste laag gelegd worden. Dit komt doordat de oogschaduw tot muurvast op je oog blijft zitten (zonder donkere randjes in de oogplooien!) totdat je er zelf voor kiest om je gezicht van make-up te ontdoen. Deze oogschaduw helpt je mooie blijven tijdens een hele nacht feesten, zoals dat bij de komende feestdagen ongetwijfeld gaat gebeuren.

Color Edition 24H is verkrijgbaar is zes verschillende tinten die barsten van het pigment en allen bevatten ze 20 tot 30% parelmoerpigmenten, wat voor het metallic effect zorgt.

CE3

01 Merveille d’Argent is lichte kleur dat neigt naar zilver, maar niet te aanwezig is door een vleugje taupe.
02 Or Désir neigt naar goud, maar de intensiteit wordt verzacht door de bronzen basis.
03 Pétale de Glace kleurt je ogen zacht lichtroze. Dit is Mariëlle’s absolute favoriet. De kleur combineert heel natuurlijk bij blond haar en een lichte huid.

CE4
De bovenste drie kleuren zijn de gelijk aan de onderste drie kleuren in deze afbeelding. De bovenste drie kleuren zijn heel zacht aangebracht, bij de onderste drie zijn dezelfde kleuren heftiger aangebracht om het verschil goed te kunnen zien.

CE1

04 Kaki Chéri met gouden reflecties is te omschrijven als donkergroen wat groene ogen nog groener doet lijken.
05 Prune Nacture geeft een bordeaux rode glans die word omschreven als bruin met purperen reflecties.
06 Blue Ténébreux maakt je ogen donkerblauw als de nacht met een melkweg aan parelmoer.

CE2

Ook in dit voorbeeld zijn de bovenste drie kleuren de gelijk aan de onderste drie kleuren in de afbeelding. De bovenste drie kleuren zijn heel zacht aangebracht, bij de onderste drie zijn dezelfde kleuren heftiger aangebracht. In deze afbeelding is het verschil nog duidelijker te zien.

De zes varianten zijn per stuk verkrijgbaar voor €11,99 bij geselecteerde parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.

4 reacties op “Bourjois Color Edition 24H”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.