Categorieën
Fashion Tips

Aanbiedingen die je wél interessant vindt

Het einde van de maand komt nu wel heel erg dichtbij. Waar je normaal bij elk salaris een stukje maand overhoudt, houd je nu een hele lap maand over, met al die feestdagen. Het wordt de hoogste tijd om even op je centen te gaan zitten en te beknibbelen op alles waarop je kunt beknibbelen. Dus ook op fashion. Dus dat wordt koopjes jagen. Voordeel app Scoupy helpt daarbij.

Scoupy1

Voordeel pakken
Om op alles te kunnen bezuinigen hebben we een hele handige app gevonden: Scoupy. Een voordeel-app. Maar niet van het soort dat je overspoelt met tal aan nutteloze aanbiedingen waar je echt niet op zit te wachten. Deze app kun je precies afstemmen op jouw wensen, waardoor je alleen de aanbiedingen te zien krijgt die jou interesseren. Dus als je broodnodig nieuwe schoenen nodig hebt omdat AL die andere paren langzaam aan het afsterven zijn, dan kun je Scoupy laten weten dat dit binnen je interessegebied valt en plukt de app de aanbiedingen eruit.

Scoupy2

Weke knieën
Overigens zijn er merken in nog veel meer categorieën aangesloten. Zo vind je in de lijst met merken ook McDonalds, Ikea, Heineken en M&M en andere merken, winkels en restaurants waar we weke knieën van krijgen.

Gratis
De Scoupy-app kun je gratis downloaden op Scoupy.com (en daar even naar beneden scrollen). En als je nou niet zeker weet of je hiervoor ruimte op je telefoon wilt opofferen, kijk dan gerust eerst op de website zelf.

Q: Briljant idee, of niet?

2 reacties op “Aanbiedingen die je wél interessant vindt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.