Categorieën
Fashion Tips

5 Lingerie Tips van Victoria’s Secret Angels

Victoria’s Secret Angels weten precies waar je op moet letten bij het kopen van lingerie. Ze maakten een filmpje voor mannen met vijf cruciale tips. Maar ook niet alle vrouwen zijn experts op het gebied van lingerie, dus zij kunnen zeker weten heel veel leren van dit filmpje. Maar laat je vriend gerust mee gluren. Vindt hij helemaal niet erg.

Met de stress van kerst is het natuurlijk niet de bedoeling dat je sexappeal daaronder gaat leiden. Kerst is voor heel veel meiden het perfecte excuus om een nieuw, leuk lingerie setje aan te schaffen. Maar waar moet je dan eigenlijk op letten? De Angels van Victoria’s Secret zijn experts op dit gebied en helpen ons aan de vijf belangrijkste tips. Psst: eigenlijk is filmpje voor mannen bedoeld, maar het is nooit verkeerd om zelf ook van deze informatie op de hoogte te zijn. En laat vriend lief vooral meekijken, want je weet nooit waar dat goed voor is.

Tip 1: mannen, weet haar maat. Maar veel vrouwen weten hun eigen maat niet eens. In elke lingeriewinkel kun je dit laten opmeten door een medewerker. Hoewel dit ongetwijfeld een beetje ongemakkelijk zal zijn, is het het aller belangrijkste om te weten voordat je je aankoop doet.
Tip 2: lingerie hoeft niet alleen sexy te zijn, het moet ook functioneel zijn en comfortabel. Mannen hoeven er alleen maar naar te kijken, vrouwen moeten het dragen. Dus alle comfort is meegenomen.
Tip 3: mannen moeten zich wel in de stijl van hun vriendin verdiepen. Wat is haar lievelings kleur bijvoorbeeld? Maar weet jij zelf wel wat je stijl is op het gebied van lingerie? Voel jij je liever sexy of stoer of juist een combinatie daarvan? Of houd je liever van een schattig setje? Allemaal dingen die belangrijk zijn om je bewust van te zijn.
Tip 4: en dan op nummer vier, na alle bovengenoemde punten is het ook belangrijk dat je vriend het een beetje leuk vindt. Geen twijfel over mogelijk dat hij dat zal waarderen.
Tip 5: volgens de dames van Victoria’s Secret houdt elke vrouw van kant. Maar het hoeft niet ordinair te zijn. Stijlvol kant bestaat ook.

2 reacties op “5 Lingerie Tips van Victoria’s Secret Angels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.