Categorieën
Beauty Make-up

NYC City Proof Buildable Mascara

Als we NYC moeten geloven is hun nieuwe Buildable Mascara gemaakt om verschillende lagen mascara mee aan te brengen, zodat je de mascara kunt opbouwen en een indrukwekkender volumineus effect kunt creëren op je wimpers. Femme Magazine’s Mariëlle ging de uitdaging aan en bracht niet één laag mascara aan, maar drie, voor de ultieme test.

NYCMascara1
NYC beweert dat de wimpers niet rommelig en korrelig worden als je meerdere lagen mascara aanbrengt. Je moet het wel op de juiste manier uitvoeren: elke laag die je aanbrengt moet je eerst goed laten drogen en vervolgens moet je de volgende lagen aanbrengen. Het klopt, de wimpers blijven inderdaad vrij glad na het aanbrengen van meerdere lagen mascara. Mariëlle’s wimpers namen wel een beetje dakpanvormen aan en gingen hangen. Hoewel ze voor het aanbrengen van de mascara de wimperkrultang al zijn werk had laten doen, gooide ze hem tussen het aanbrengen van de mascaralagen door ook nog even in de strijd. Hierdoor werd de mascara wat aangetast, maar na een laatste nieuwe laag mascara was deze beschadiging al bijna helemaal verdwenen.

NYCMascara
Het voordeel van deze mascara zou vooral merkbaar moeten zijn als je overdag een naturel look op je wimpers wil en ’s nachts met uitgaan wat meer volume voor een party look wil creëren.
Van het indrukwekkende effect heeft Mariëlle maar weinig opgemerkt. Ondanks dat de mascara fijn is in gebruik zien de wimpers er vooral natuurlijk uit, in plaats van indrukwekkend. Het beloofde indrukwekkende volume is haar dan ook ontgaan.

De NYC City Proof Buildable Mascara is vanaf januari 2014 exclusief verkrijgbaar bij Kruitvat voor €3,49.

Wat vind jij van het resultaat? Heeft NYC de belofte waar gemaakt?

Één reactie op “NYC City Proof Buildable Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.